Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Diagne 10a felan giderse + Fegh 5-6 ya neden olmasin. Zaten 16 degilde 10-11e bile anlasilir benceKaleci hariç Andone ile birlikte en önemli oyuncumuz bana göre. Kaynak yaratamayız muhtemelen transferi için. Onyekuru gibi gider seneye.
16 milyon verilir mi gsliler kendinze gelin yaw
Adamı sürekli kiralayıp duruyorlar nakit 6yi yatır paketlerler
##Hemen bir portekizli hoca##
kalçası hakkında görüşlerini beyan etBu adam iyi ama genel olarak bir sakatlık sıkıntısı var
Onunda nedeni bizde oynadığı oyundan gördüğümü kadarıyla Ndiaye gibi bazen saçma presler yapması ve sürekli rakibe gt koymaya çalışması
kalçası hakkında görüşlerini beyan et
Yanliz bu Ndiayeden kat kat ustun top calma konusunda kolay calim.yemiyor paslari daha dengeli ve daha teknik bi adam bence tam aradigimiz adamBu adam iyi ama genel olarak bir sakatlık sıkıntısı var
Onunda nedeni bizde oynadığı oyundan gördüğümü kadarıyla Ndiaye gibi bazen saçma presler yapması ve sürekli rakibe gt koymaya çalışması
Evet Seriyi yollamamiz lazim ama Nzonzi ilede 10 numarali sistemde oynarsak gene agir kaliriz Nzonzi yerinede tempolu bi adam lazim o zaman 10 numaraya oynayan bi adam dusunebiliriz .Teixeeira izlemedim 10 numara mu oynuyor?Kanatlar ve beklerde hızlı yüksek tempo yapabilecek oyuncularımız olsa orta sahayı Lemina-Nzonzi ikilisine emanet edip hücum katkısı yüksek bir orta saha ile hücum gücümüz gerçekten bayağı artardı
Ama Lemina&Seri&Nzonzi üçlüsü aynı anda olmayacak gibi geliyor bana en azından birisinin hücum becerilerinin yüksek olması gerekiyor. Mesela Seri yerine A.Teixeira gibi bir adamımız olsaydı
Teixeira
Lemina-Nzonzi