#99 Mario Lemina | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fatih hoca’nin sezon basinda denedigi 3x8 numarali orta saha icin uygun bir oyuncu oldugunu gösterdi bugun

Ayagi iyi ayrica mucadele ediyor top kapiyor defansif katkisi da var,Umarim hoca ayni sekilde kullanmaya devam eder

Kaleci hariç Andone ile birlikte en önemli oyuncumuz bana göre. Kaynak yaratamayız muhtemelen transferi için. Onyekuru gibi gider seneye.

#8 Mario Lemina

derhal

Bu adam iyi ama genel olarak bir sakatlık sıkıntısı var

Onunda nedeni bizde oynadığı oyundan gördüğümü kadarıyla Ndiaye gibi bazen saçma presler yapması ve sürekli rakibe gt koymaya çalışması

Onunda nedeni bizde oynadığı oyundan gördüğümü kadarıyla Ndiaye gibi bazen saçma presler yapması ve sürekli rakibe gt koymaya çalışması
kalçası hakkında görüşlerini beyan et

Lemina dün çok iyiydi. Özellikle ilk 45 dakika super oynadı. Ama ben Nzonzi nin yine de bu takımda olması gerektiğini düşünüyorum. İkisi birlikte oynamalı.

Enfes topçu sakatlık bela olmazsa sürekli olmalı, Nzonzi'yi illaki kullanacağız merkezin iç tarafınada geçebilir Lemina o yetenek var

Yanliz bu Ndiayeden kat kat ustun top calma konusunda kolay calim.yemiyor paslari daha dengeli ve daha teknik bi adam bence tam aradigimiz adam

Kanatlar ve beklerde hızlı yüksek tempo yapabilecek oyuncularımız olsa orta sahayı Lemina-Nzonzi ikilisine emanet edip hücum katkısı yüksek bir orta saha ile hücum gücümüz gerçekten bayağı artardı

Ama Lemina&Seri&Nzonzi üçlüsü aynı anda olmayacak gibi geliyor bana en azından birisinin hücum becerilerinin yüksek olması gerekiyor. Mesela Seri yerine A.Teixeira gibi bir adamımız olsaydı

Teixeira
Lemina-Nzonzi

Ndiayeden daha iyi oldugu belli

Ndiaye - Lemina orta sahasi keyif verici olurdu

Kanatlar ve beklerde hızlı yüksek tempo yapabilecek oyuncularımız olsa orta sahayı Lemina-Nzonzi ikilisine emanet edip hücum katkısı yüksek bir orta saha ile hücum gücümüz gerçekten bayağı artardı

Ama Lemina&Seri&Nzonzi üçlüsü aynı anda olmayacak gibi geliyor bana en azından birisinin hücum becerilerinin yüksek olması gerekiyor. Mesela Seri yerine A.Teixeira gibi bir adamımız olsaydı

Teixeira
Lemina-Nzonzi
Evet Seriyi yollamamiz lazim ama Nzonzi ilede 10 numarali sistemde oynarsak gene agir kaliriz Nzonzi yerinede tempolu bi adam lazim o zaman 10 numaraya oynayan bi adam dusunebiliriz .Teixeeira izlemedim 10 numara mu oynuyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt