#99 Mario Lemina | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sezon başında sakatlığı olmasaydı çok daha iyi durumda olabilirdik.Şu ana kadar yaptığı tek olumsuz hareketi Başakşehir maçında topu kaptırıp gol yememiz oldu onun dışında sürekli form grafiği artıyor.İnşallah sene sonuna kadar böyle devam eder de nasıl olur bilmiyorum ama kiralıktı bonservisiydi falan alırız.
O riskli haraketleri yapmasa ilk yaridaki gibi kendi sahamizdan top cikaramiyacagiz adam riski alip topla cikiyor bizide rahatlatiyor

Hakikaten çok kaliteli topçu ama nasıl alıcaz 16 milyon euro opsiyon var indirime gitseler bile yine birini satmamız gerekecekki ondan gelen parayla alalım. Belhanda ve Diagne çöplerinden toplam 10 m gelse razıyım.

Hakikaten çok kaliteli topçu ama nasıl alıcaz 16 milyon euro opsiyon var indirime gitseler bile yine birini satmamız gerekecekki ondan gelen parayla alalım. Belhanda ve Diagne çöplerinden toplam 10 m gelse razıyım.

Çok almaya niyetli olurlarsa Luyi gibi 3 milyon kiralık, 9 milyon zorunlu opsiyon gibi bir şeyle uydurulur. Ama elimizde de Marcao dışında pek satıp para kazanabileceğimiz potansiyel yok ne yazık ki. Yazın Lemina tamamen çıkmaza girerse Mensah filan zorlanır diye düşünüyorum.

Melo gibi 1 sezon daha kiralanir buyuk ihtimal

Kendisi de kalmak ister takimi benimsedi

Adama tembihleyelim Southampton'a mesaj yollasin "Beni Galatasaray'a birakmazsaniz kendimi sakatlarim" diye.

Ulan adamın ham maddesi be, Oynadığı hiçbir maçta gerilmiyorum defans anlamında müthiş rahatlatıyor, Ayrıca patlayıcı dribblingleri zaten muazzam ayağından alamıyorlar topu hiçbir şekilde. Allahım kaza bela vermesin müthiş katkı sağlıyor.

Melo çok daha iyi bir pasördu.Hatta pasörluğu ile övulen selcuktan bile iyiydi.

Bence lemina bu yönünü pek göstermiyor özellikle dar alanda kesinlikle lemina iyi çok daha rahat top çıkarıyor.. Ama diyagonal paslarda melo daha iyi olabilir o konuda iddialı değilim..

klüp bu adam için bağış olayını ciddi şekilde düşünmeli.
Bu adamı isteyen kesinlikle olacak.Yöneticiler leminanın huzuru ve rahatlığı için ekstra çaba sarfetmeli.Taraftar çok fazla ilgi göstermeli.

Southapmtonun hocası adu hutler istemiyor leminayi muhtemelen satacaklar
Yani 8milyonlara çıkabilirsek olabilir gibi

Gonul ister ki gelecek sezon da 1 yil kiralik oynasin ama henuz 26 yasinda, yetenegini tartismaya gerek yok zaten eger hedefleri varsa gelecek sezon Turkiye'ye gelmez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt