- 21 Aralık 2019
- 121
- 68
- 178
Şöyle dikine dikine gidiyor ya işte o zaman ölüyorum☺
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İkinci yarıda 2 kişi basarken bir vücut çalımı atıp orta sahaya kadar yardıra yardıra gitti ya orada orgazm oldum işte. Çok keyif veriyor.Şöyle dikine dikine gidiyor ya işte o zaman ölüyorum☺
O riskli haraketleri yapmasa ilk yaridaki gibi kendi sahamizdan top cikaramiyacagiz adam riski alip topla cikiyor bizide rahatlatiyorSezon başında sakatlığı olmasaydı çok daha iyi durumda olabilirdik.Şu ana kadar yaptığı tek olumsuz hareketi Başakşehir maçında topu kaptırıp gol yememiz oldu onun dışında sürekli form grafiği artıyor.İnşallah sene sonuna kadar böyle devam eder de nasıl olur bilmiyorum ama kiralıktı bonservisiydi falan alırız.
Hakikaten çok kaliteli topçu ama nasıl alıcaz 16 milyon euro opsiyon var indirime gitseler bile yine birini satmamız gerekecekki ondan gelen parayla alalım. Belhanda ve Diagne çöplerinden toplam 10 m gelse razıyım.
Dogru soyluyorsun renktas oyunu hepimize zevk veriyor☺İkinci yarıda 2 kişi basarken bir vücut çalımı atıp orta sahaya kadar yardıra yardıra gitti ya orada orgazm oldum işte. Çok keyif veriyor.
Melo çok daha iyi bir pasördu.Hatta pasörluğu ile övulen selcuktan bile iyiydi.
Diagne+Belhanda+Feghouli 10-12 yapar heralde en az.Southapmtonun hocası adu hutler istemiyor leminayi muhtemelen satacaklar
Yani 8milyonlara çıkabilirsek olabilir gibi