Onur Yücel
10 Numara!
- 17 Temmuz 2016
- 14.058
- 6.220
- 913
kiralık değil bonservisiyle alınırsa alınsın derim ama yine kiralık gelecekse gerek yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Neco sen ne anlatıyon ya
Hayır o değil sırf muhalif olmak için yazanlar var.Forumun amacı bu değil mi zaten?
![]()
Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk
Kafayı mı yediniz olm siz
Şu takıntılarınızdan sıyrılın biraz.
Koca sezondan 2-3 pozisyon atıp oyuncu boklamak neyin kafasıdır.
CDM falan da almayacağız Taylan kalırsa.
Herif Liverpool orta sahasını madara etti daha geçenlerde açın onu izleyin illa örnek verecekseniz.
dogru bak onu unutmusum benbaşakşehir maçında yediğimiz gol de asist yapmıştı 2019-2020 Galatasaray 0-1 Medipol Başakşehir maç özeti tr.beinsports.com
evdeki seri bozulmuştu
oyuncu tipi olarak çok uygun bize Bende çok begeniyorum yanliz Bu sezon 8 resmi maç kaçirmis Bizde ise 15 resmi maç kaçirmis bilmiyorum Ben Bu adama güvenip yola çikmam açikcasi kaptan
İlgi or*spusu onlar boşver.Hayır o değil sırf muhalif olmak için yazanlar var.
Zaten istesek de alamayız ama bu sezon özellikle son dönemde iyidi, sakatlanmadı da.
1 sezonu daha çöpe atarız. Taylanla olmazKafayı mı yediniz olm siz
Herif Liverpool orta sahasını madara etti daha geçenlerde açın onu izleyin illa örnek verecekseniz.
dogru bak onu unutmusum ben
bir de ayni rize macinda bir pozisyonda daha bosa hamle yapip yine arkasini bosaltip penaltiya sebep oluyor
bize ayagi yere saglam basan bir cdm lazim, sürekli pozisyon ve hamle hatasi yapan birisi degil
üstelik bu arkadas zaten bir cdm degil
Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk
Her dedigine katiliyorum zira cogu sey hakkinda asagi yukari ayni dusunuyoruz, ama Taylan benim icin buyuk soru isareti. Bence bu sezon gosterdigi genel performans zaten tavan yani onun limiti, daha iyi bir performans beklemiyorum ve benim gozumde bu sebepten oturu de yetersiz o mevkii icin.Kafayı mı yediniz olm siz
Her dedigine katiliyorum zira cogu sey hakkinda asagi yukari ayni dusunuyoruz, ama Taylan benim icin buyuk soru isareti. Bence bu sezon gosterdigi genel performans zaten tavan yani onun limiti, daha iyi bir performans beklemiyorum ve benim gozumde bu sebepten oturu de yetersiz o mevkii icin.
Bence de yetersiz ama o kalırsa ve Aytaç gelirse o bölgeye başka adam alacağımızı sanmıyorum.1 sezonu daha çöpe atarız. Taylanla olmaz
Kesinlikle ama bu sakatlık olayı illallah ettirdi geçen sene gerçekten. Yoksa oynadığı futbola kalitesine falan laf edilecek hiç birşey yok ligi donunda sallayacak müthiş bir herif.Bu herife bidon lafını anca Turphan gibi hıyarlar eder.
Sakatlanmasa müthiş bir herif, sadece biraz umursamaz. Yeni Melo'muz olabilirdi.