#99 Mario Lemina | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kiralık değil bonservisiyle alınırsa alınsın derim ama yine kiralık gelecekse gerek yok

Kafayı mı yediniz olm siz

Şu takıntılarınızdan sıyrılın biraz.

Koca sezondan 2-3 pozisyon atıp oyuncu boklamak neyin kafasıdır.

CDM falan da almayacağız Taylan kalırsa.

Herif Liverpool orta sahasını madara etti daha geçenlerde açın onu izleyin illa örnek verecekseniz.

Herif Liverpool orta sahasını madara etti daha geçenlerde açın onu izleyin illa örnek verecekseniz.

oyuncu tipi olarak çok uygun bize Bende çok begeniyorum yanliz Bu sezon 8 resmi maç kaçirmis Bizde ise 15 resmi maç kaçirmis bilmiyorum Ben Bu adama güvenip yola çikmam açikcasi kaptan

başakşehir maçında yediğimiz gol de asist yapmıştı 2019-2020 Galatasaray 0-1 Medipol Başakşehir maç özeti tr.beinsports.com

evdeki seri bozulmuştu
dogru bak onu unutmusum ben
bir de ayni rize macinda bir pozisyonda daha bosa hamle yapip yine arkasini bosaltip penaltiya sebep oluyor
bize ayagi yere saglam basan bir cdm lazim, sürekli pozisyon ve hamle hatasi yapan birisi degil
üstelik bu arkadas zaten bir cdm degil

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Baştan aşağı kalite ve bizim takımda Gedson ile manyak bir ikili olurlardı ancak sakatlık sorunları çok can sıkıyor. Kimse kalitesine bir şey diyemez zaten geçen sezon bizde oynadığı maçlarda da takımın en iyilerinden biri oluyordu ama ciddi sakatlık sorunları var Falcao gibi. O yüzden güvenilmez.

oyuncu tipi olarak çok uygun bize Bende çok begeniyorum yanliz Bu sezon 8 resmi maç kaçirmis Bizde ise 15 resmi maç kaçirmis bilmiyorum Ben Bu adama güvenip yola çikmam açikcasi kaptan

Zaten istesek de alamayız ama bu sezon özellikle son dönemde iyidi, sakatlanmadı da.

Benim derdim bunu bile beğenmeyenlerle.

bahsedilen kadar iyi sezon geçirmişse plde kalır zaten neden buralara gelsin
Lemina iyi topcu ama tarzını sevmiyorum. Bir asır geçti Hala Melonun zekatı kadar oynayacak topçu getiremedik. Meloyu geçtim Souzanın oynadığı topa yakın top oynayacak bir adam getirin bari

1 sezonu daha çöpe atarız. Taylanla olmaz

dogru bak onu unutmusum ben
bir de ayni rize macinda bir pozisyonda daha bosa hamle yapip yine arkasini bosaltip penaltiya sebep oluyor
bize ayagi yere saglam basan bir cdm lazim, sürekli pozisyon ve hamle hatasi yapan birisi degil
üstelik bu arkadas zaten bir cdm degil

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

2.38e bak

Her dedigine katiliyorum zira cogu sey hakkinda asagi yukari ayni dusunuyoruz, ama Taylan benim icin buyuk soru isareti. Bence bu sezon gosterdigi genel performans zaten tavan yani onun limiti, daha iyi bir performans beklemiyorum ve benim gozumde bu sebepten oturu de yetersiz o mevkii icin.

Her dedigine katiliyorum zira cogu sey hakkinda asagi yukari ayni dusunuyoruz, ama Taylan benim icin buyuk soru isareti. Bence bu sezon gosterdigi genel performans zaten tavan yani onun limiti, daha iyi bir performans beklemiyorum ve benim gozumde bu sebepten oturu de yetersiz o mevkii icin.
1 sezonu daha çöpe atarız. Taylanla olmaz
Bence de yetersiz ama o kalırsa ve Aytaç gelirse o bölgeye başka adam alacağımızı sanmıyorum.

Bu herife bidon lafını anca Turphan gibi hıyarlar eder.

Sakatlanmasa müthiş bir herif, sadece biraz umursamaz. Yeni Melo'muz olabilirdi.
Kesinlikle ama bu sakatlık olayı illallah ettirdi geçen sene gerçekten. Yoksa oynadığı futbola kalitesine falan laf edilecek hiç birşey yok ligi donunda sallayacak müthiş bir herif.

Bence biz önce teknik ekipi değiştirelim, oyuncuların bu kadar sakatlanması tesadüf değil

Sezon basinda yazdik. En kotu yedek olarak kalabilir. Yerine transfer yapilsa gam yemem de kimse de alinmadi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt