#99 Mario Lemina | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizim orta sahadaki en büyük eksiklik, topla birlikte dinamik bir şekilde çıkacak topçu. Bizden sonra çok takip etmedim ama PL seviyesinde ilk 11 oyuncusu ve bizden sonra çok az sakatlandı. Bu hamle ile Mertens hamle oyuncusu olur orta saha seviye atlar. En büyük sıkıntı maçlara 12 kişi çıkıp hükmen mağlubiyet almak olur.

Adam kronik filan değil sadece yönetemiyoruz. Bizde bir yılda 14 maç kaçırmış, bizden sonraki 5 yılda 15 maç kaçırmış. 15 maçında içinde de 2 maç korona 2 maç grip sanırım.

Bize ilaç olur, bu ruhsuzların içinde takıma mücadele edecek adam lazım.

Eğer defansif orta saha için alacaksak kalsın. Transfer nöbetindede yazdım. Çok boş alanlar bırakıyordu bizde oynarken. Tamam güçlü ve fizikli, ikili mücadeleri genellikle kazanıyordu ve topla çıkışlarıda iyiydi, ancak defansif positioning anlamında baya kötüydü diye hatırlıyorum.

Bence bize pozisyon sezgisi iyi olan bir defansif/box to box orta saha lazım.

Okan orta saha istemiyor illaki stoper gömecek parayi, sonra stoper gelip hala goller yersek ben ne yapayim, orta saha heryeri bos birakiyor millet gol atiyor der

Alin su adami yav sallai yusufdemir jelert gibi gereksizler varken bunu almamak sacmalik

Ekim 2023 tarihinden beri kendisini takımımıza katılmaya davet ediyordum.

12 kişi mi oynayacağız diyen bir bey gülerek reddediyordu.

Neyse.

Kendisinin 4 milyon felan istediği söyleniyor birde bonservis verecekmişiz. Eğer böyle olursa kalsın sen bu adama 4 verirsen olmaz bir kere ne torreira'yi nede sara'yi kesebilir.
Ben orta sahaya daha genç gerekirse yedekte kalabilecek oyuncu isterim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt