#99 Mario Lemina

Kötü durumda ama ihtiyacimiz var kendisine, hala takimda muadili yok

Cani istedigini hayvani performanslar sergileyebiliyor, bunu SL‘de ve gecen sene fb maclarinda gösterdi

Devre arasi bas bas bagirdik 6 numara alinsin, Lemina istikrarsiz diye ama okan denen eleman orta saha aldirmamak icin 40 takla atti, bir tek rahatca migdeye indirebilecegi Nhaga’yi getirtti

Birader şu maçta oyna, sonra naparsan yap. Sen oynamayınca olmuyor bu iş lütfen artık ya.

Bu sene Torreira,Sara ile birlikte çok formsuzlar. Özellikle bu sene istatistiklere bakınca yerlerde de kendinize gelirsiniz ya da seneye yolculuk. Fenerbahçe orta sahası şu an oyun konumu olarak bizden üstünler bizden.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kendisiyle ortasahada ortasaha diye stoper oynatıyoruz

Onu da o kadarlık oynuyor ha

Gelsin" diyenlerdendim, "Gitsin" demem, makul bir şekilde kalsın fakat ilk 11 değil.

Bakın bu takıma büyük neşter vurmazsak seneye çok ağlarız, duygusallığı bırakın.

Seneye stoper rotasyonunda ve yine tüm büyük maçlarda yeri geldiğinde ilk 11 oynayarak katkı sağlar.

Önümüzdeki sene kendisi lig + avrupa derken totalde bi 20 maç oynasa yeterli.

klasik lemina yine üst düzey maçlarda olduğu gibi %100 konsantre ile oynadı. her zamanki klasik hali maç seçiyor.

Diyoruz ya Lemina'nın gencini bulalım bu adamın o hali Juventus'ta oynuyordu adamda bir orta sahada olması gereken bütün özellikler var aynısını nerede bulacaksın.

daha iyisini bulmalıyız 11 e. yedek için fazla fazla yeterli adam zaten.

İçerdeki büyük maçlarda bir başka oynuyor ama seneye artık 6 numara için ilk 11 olarak düşünülmemeli

fbnin bütün osler toplu oyunda sadece pas falan atabildiler gunduzi iki kere top kaybından ara pas attı onun dışında etkili olamamalarının tek sebebi lemina ezdi hepsini.Ayrıca bu maçlarda eski günlerdeki gibi dar alanda da iyi tutup topu çıkarıyor valla helal olsun çok seviyorum

Lemina 'nın geldiğinden beri büyük maçlarda özellikle de şampiyonlar ligi maçlarında gösterdiği performanstan çok memnunum. İlerleyen yaşı ve devamlılık problemi olmasa devam etmekten yanayım ama ciddi ciddi daha sorunsuzunu bulabiliyor muyuz diye bakmak gerekiyor

yav o pozisyonda yapıştırsana yav fiziksel olarak bu kadar bitiklik nedir
o pozisyonda pas yapması muhtemelen maçtaki tek hatasıydı, taş gibi oynadı.

fazla acımasız bir yorum, adamın kötü oynadığı büyük maç yok neredeyse bu sene. stoper, orta saha hepsinde çok iyidi.

Batirdiginda fena batiriyor oynadiginda 9 dan asagı oynamiyor.

o pozisyonda pas yapması muhtemelen maçtaki tek hatasıydı, taş gibi oynadı.

fazla acımasız bir yorum, adamın kötü oynadığı büyük maç yok neredeyse bu sene. stoper, orta saha hepsinde çok iyidi.
Özellikle atletico gibi muazzam tempolu bir takıma karşı 4 tane os eskitmesi muazzamdı ya kariyerinin bile imza maçı olabilir ben maçtaydım hala daha inanamıyorum o maçta oynadığı topa , bir de torr'un da bu seneki en kötü maçlarından biriydi o , tek başına 4 tane os eskitti herif 2 başlayanı 2 gireni duman etti ya barrios'un kariyerinde bu kadar perişan olduğu maç yoktur bence

1777303111676.webp

Maçların sertliğini de düşünürsek aldığı sürede gayet iyidi bu sezon.

Geri
Üst Alt