- 12 Ocak 2013
- 50.701
- 59.999
- 4.323
şl maçı yoksa ben yokum usta
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Stoper + os rotasyonu icin mantikli üstüne iyi oyuncu alirsak os icin. Lemina zaten kabul eder bunu severekdaha iyisini bulmalıyız 11 e. yedek için fazla fazla yeterli adam zaten.
o pozisyonda pas yapması muhtemelen maçtaki tek hatasıydı, taş gibi oynadı.yav o pozisyonda yapıştırsana yav fiziksel olarak bu kadar bitiklik nedir
Özellikle atletico gibi muazzam tempolu bir takıma karşı 4 tane os eskitmesi muazzamdı ya kariyerinin bile imza maçı olabilir ben maçtaydım hala daha inanamıyorum o maçta oynadığı topa , bir de torr'un da bu seneki en kötü maçlarından biriydi o , tek başına 4 tane os eskitti herif 2 başlayanı 2 gireni duman etti ya barrios'un kariyerinde bu kadar perişan olduğu maç yoktur benceo pozisyonda pas yapması muhtemelen maçtaki tek hatasıydı, taş gibi oynadı.
fazla acımasız bir yorum, adamın kötü oynadığı büyük maç yok neredeyse bu sene. stoper, orta saha hepsinde çok iyidi.