#99 Mario Lemina

hafta boyu nacizane vurguladigim gibi, gecen sezon izledigim lemina bold bir efekt yapar.-surekliligi sekteye ugramazsa- .

tarafim adina ,kendisi - son donem de takima dair kadro ve oyun bazli endiselerimin bazi kritik noktalarini kapatacak skala da bir deger . cok ama cok kritik oldu kendisini epl den ara transferde getirmemiz . kanimca net firsat transferidir. hatta bi tik *piyango < - >

wolves teknik ekibi nin , - surecin buralara / kendisini bi nevi kapmamiza yonelik geliskenledeki - etkisi bariz . ki ,
normal sartlarda ; { gecen sezon taraftar oymalarin da *sezonun en iyi oyuncusu secilmis bir degeri , kisa surede kaybetmeleri ,kendilerine/taraftarlarina da buyuk surpriz oldu -bu beklenmedik surecin baslangici ve buraya gelmesi durumu...

acikcasi sadece kendi taraftarlarina degil bana da net surpriz gelmisti ayrilmak istemesine dair bu karari . derken ,bizle ilk transfer olasiligi sinyalini hissettigimde sasirmistim , memnun oldugumu da forumda vurgulamistim } .

kanimca ,
*sureklilik kiliit kelime . < - > sezon ici performansi baglaminda *sekteye ugratacak *sakatlik yasamamasi sartiyla ,alinmasini bir cok parametreler de mantikli buldum .

temennim gecen sezonki genel *devamliligi ve *performansini ,hatta uzerine ekleyerek bizle devam ettirmesi .
etrafinda ,elde gorece kaliteli ayaklar var, kendisinii halkaya dogru denklemde entegre etmeliyiz .

tekrardan hos geldin gabon aslani .

saygi ve selamlar.

1738779876559.webp

Mac ritmi kazanmali bir an once.

Lazim olacak ikinci yari

Özellikle skoru tutma konusunda eğer doğru kullanılırsa bir çok problemi çözer.

Okan Buruk bunu da aptalca bir rolde konumlandırırsa bundan da verim alamayız gereksiz efordan sakatlanır, her role girer tam versatile ama verimli kullanmak gerekiyor. Gidip önde bas mal gibi koş derse Okan cidden defolup gitsin.

Ben olsam takımın lideri yapardım Lemina’yı, buna da uygun bir profil. Ligde hem toplu hem topsuz bu kadar iyi bir adam yok, farkı doğru konumlandırma ve fizik kalite belirleyecek.

+Lemina sen sağ bek miydin?
-Değilim hocam.
-Sağ beksin sağ beksin.

Evine hoş geldin
Beraber nice başarılara

anonsörün "mariiooooooooooooo" diye bağırdığını duyar gibiyim. Melo nun Manc united kafa golü gibi.

Aslında tempo da yapar atletik herif ama ceza sahasına prese koşturulursa küfür geliyor

He asıl soru şu ki oynayacak mı. Ben o kadar emin olamıyom düzenli olarak orta saha oynayacağına

Sakat yerine, cezalı yerine, stoperde vs. izleyecez daha çok bence. Onları bile oynayabiliyo neyse ki

Geri
Üst Alt