hafta boyu nacizane vurguladigim gibi, gecen sezon izledigim lemina bold bir efekt yapar.-surekliligi sekteye ugramazsa- .
tarafim adina ,kendisi - son donem de takima dair kadro ve oyun bazli endiselerimin bazi kritik noktalarini kapatacak skala da bir deger . cok ama cok kritik oldu kendisini epl den ara transferde getirmemiz . kanimca net firsat transferidir. hatta bi tik *piyango < - >
wolves teknik ekibi nin , - surecin buralara / kendisini bi nevi kapmamiza yonelik geliskenledeki - etkisi bariz . ki ,
normal sartlarda ; { gecen sezon taraftar oymalarin da *sezonun en iyi oyuncusu secilmis bir degeri , kisa surede kaybetmeleri ,kendilerine/taraftarlarina da buyuk surpriz oldu -bu beklenmedik surecin baslangici ve buraya gelmesi durumu...
acikcasi sadece kendi taraftarlarina degil bana da net surpriz gelmisti ayrilmak istemesine dair bu karari . derken ,bizle ilk transfer olasiligi sinyalini hissettigimde sasirmistim , memnun oldugumu da forumda vurgulamistim } .
kanimca ,
*sureklilik kiliit kelime . < - > sezon ici performansi baglaminda *sekteye ugratacak *sakatlik yasamamasi sartiyla ,alinmasini bir cok parametreler de mantikli buldum .
temennim gecen sezonki genel *devamliligi ve *performansini ,hatta uzerine ekleyerek bizle devam ettirmesi .
etrafinda ,elde gorece kaliteli ayaklar var, kendisinii halkaya dogru denklemde entegre etmeliyiz .
tekrardan hos geldin gabon aslani .
saygi ve selamlar.