#99 Mario Lemina

Geldikten sonra resim netleşti. Geçmişten geliyor taraftarla arasında çok güzel bir bağ var rahat rahat yiyemeyece okan o yüzden istemiyor. Senciyim kral birlikte yine fb galibiyeti kutlayacağız bu sefer sahada olacaksın.

okan hoca jelert'teki gbi ego savaşına girerse komik kaçar, düşmana güldürür. gelir gelmez cuesta ve davinson'la birlikte 3'lünün değişilmez elemanı olmalı. apo da 4. stoper olmalı. duruma göre torreira çıkıp lemina öne giderek sara da rakip ceza sahasına yaklaştırılabilir. şöyle bi dönemde, şu bütçelerle mini bi osimhen kadar değerli fırsat transferi. umarım elimize yüzümüze bulaştırmayız.

Uefa yazılmayacak muhabbeti boş yusufu çıkarır leminayı yazarlar en kötü. Okan o kadarda saçmalamaz herhalde diye umuyorum.

Uefa yazılmayacak muhabbeti boş yusufu çıkarır leminayı yazarlar en kötü. Okan o kadarda saçmalamaz herhalde diye umuyorum.

10 kişi de çıkarsan yerlerine kimseyi yazamıyorsun

İstersen takımdan 10 oyuncu gitsin

Yine sadece 3 oyuncu ekleyebiliyorsun

Fiziki durumun yetersiz, uçan hocamın uçan takımına girmen için şöyle bir Mart'ı filan bekle bakalım.

Açıklamalarına ve listeye yazmamasına bakarsak Lemina’yı sitememiş hoca.

İnat üstüne bizi Avrupa’dan eletecek adam…

Yok ki başımızda ağırlığı olan bir yönetim “Sneijderi de getiririm,onu oynatacak hocayı da” diye ayar versin çapsıza

Geri
Üst Alt