- 2 Nisan 2012
- 43.310
- 22.305
- 2.888
Sert erkeklerin birinci orta saha seçeneği. Haydi kral.
Ağzımızın suyu aktı. Hele o kayarak topu alışı yok mu... İşte orta saha.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sert erkeklerin birinci orta saha seçeneği. Haydi kral.
Ocakta 1 orta saha + aldığı süreleri iyi ayarlamak (mümkünse 60-70 dk'dan fazla sahada tutulmamalı)Cok iyi ama cok kostugundan dolayi 90 dakikayi zor kaldiriyor. Sezon daha uzun ne yapacagiz merak ediyorum.

Hazır Trabzonspor ile aramız iyiyken orta sahaya aldıkları 20 lik zenci elemanı seneye kapmak lazımÇok iyiydi ya. Genç halini bulup arkamıza yaslanmamız gerekmekte.
Bunu ciden bizim almamız lazımdı. Elemanlar bizim Scout listesinin kaymağını yiyor. Geçen sene veriler satılıyor diye korktuğumu belirtmiştim bu sene çok net ikna oldum buna.Hazır Trabzonspor ile aramız iyiyken orta sahaya aldıkları 20 lik zenci elemanı seneye kapmak lazım
Ekli dosyayı görüntüle 305962
Hiç düşünmeden 25 bağlayalım yılan gibi topçu aynı Lemina çok iyi bence derhal kapmak gerekiyor.Hazır Trabzonspor ile aramız iyiyken orta sahaya aldıkları 20 lik zenci elemanı seneye kapmak lazım
Ekli dosyayı görüntüle 305962
eger yüksek bütce vermeyeceksek hoca bence maestroyu gözüne kestirdi ama onada 6 7 rahat giderSözleşme yapmalıyız derhal 1 sene daha
Arkasına da bir tane padawan koymalıyız bi yandan onu yetiştirsin
onun için geç ve Lemina kadar sağlam 1 herif değileger yüksek bütce vermeyeceksek hoca bence maestroyu gözüne kestirdi ama onada 6 7 rahat gider