#99 Mario Lemina

Her maçın adamı.

Çok iyiydi ya. Genç halini bulup arkamıza yaslanmamız gerekmekte.
Hazır Trabzonspor ile aramız iyiyken orta sahaya aldıkları 20 lik zenci elemanı seneye kapmak lazım

1761160321148.webp

Kesinlikle maçın adamı. Bir ortasaha oyuncusu ne yapabilirse hepsini yaptı. Sağol aslan.

Kaan fit olabilse, gerektiğinde Lemina' yı dinlendirmek için kullanılabilirdi, kendisini çok severim. Lakin bir daha hiç o istediğimiz tempoda olamayacak gibi görünüyor maalesef. O yüzden Lemina muadili olma potansiyeline sahip bir genç 6 numara yaz transferinde alınmalıydı; kış transferinde yine elzem görüyorum. Torreira' ya en toz kondurmayan biri olarak, 6 no performansından pek hoşnut değilim; duruma göre 8 veya 6.5 oynasın...

Hazır Trabzonspor ile aramız iyiyken orta sahaya aldıkları 20 lik zenci elemanı seneye kapmak lazım

Ekli dosyayı görüntüle 305962
Bunu ciden bizim almamız lazımdı. Elemanlar bizim Scout listesinin kaymağını yiyor. Geçen sene veriler satılıyor diye korktuğumu belirtmiştim bu sene çok net ikna oldum buna.

Kulüp ciddi bir fon yaratıp bu tür oyuncuları alıp içeride kiralamalı.

Mükemmel bir oyuncu. Bugün ön alanda çok iyi işler çıkardı. Defansta zaten muzzamdı. Büyük maçların adamı!

Kesinlikle maçın adamı.
Bize sen ne izlettin be aslanım.
Müthişti, muazzam bir adamsın sen

Sözleşme yapmalıyız derhal 1 sene daha

Arkasına da bir tane padawan koymalıyız bi yandan onu yetiştirsin

Geri
Üst Alt