#99 Mario Lemina

maç seçiyor takımın çoğu gibi ama seçtiği maçta da hakkını veriyor. prime'ını göremedik ama şl'den şl'ye juve'deki lemina'nın gölgesini izliyoruz

Keşke 5 yaş daha genç olsan

Macin ilk yarisini domine etti herif tek basina. Ilk onikinin degismez ismi.

İlk gelişinde epey eleştirmiştim ama bizden gittikten sonra oyun anlayışını muazzam geliştirmiş; çok önemsediğim, mevcut kadroda olmazsa olmaz gördüğüm gerçek bir 6 no profili çiziyor bu gelişinde. Bir de fiziksel durumunu stabil tutabilse harika olacak. Performansa dayalı bonusları sabit maaşından yüksek tutularak sözleşmesinin uzatılmasını isterim.

ne izlettin baba sen bize ya. sanki rakip u19 idi ve sen abileri gibiydin.

Motive olduğu zaman inanılmaz bir top oynuyor. Geçen seneki 0-0lık derbiden sonra en iyi oynadığı maçtı

65 dakika sahada kaldı, 5/6 mücadele kazandı, 1 asist yaptı.

Gerçekten odaklandığında inanılmaz bir oyuncu maçı domine etti ilk yarıda. Lemina'daki en büyük eksik performansında sezon içinde biraz fazla dalgalanma olması ama formdaysa çok acayip katkı sağlıyor takıma.

Melo izledim sanki

Fener ve Bodo maçındaki performanslarını her maçta yakalayabilse Top 5 takımda ilk 11 oynayabilir. Konsantre ve sağlıklı olduğunda muhteşem birşeye dönüşüyor.

Sahada kaldığı süre içerisinde her şeyini verdi. tebrikler.

Kardeş bugün pamuk orta sahamızla Kuzeylilere direnebileceksek bu senin sayende olur diye düşünüyorum. Göster kendini.

Tor.'un yerinde olsam Karadeniz yaylalarından bal, pekmez ve et getirtir Lemina'yı kendi ellerimle beslerdim. Hem Tor'un kendini daha iyi göstermesini sağlıyor hem de dandik takım savunmamızı kurtarıyor. Geçen seneki faciaları tekrar yaşamamızın ikinci sebebi bu arkadaş kim ne derse desin.

Geri
Üst Alt