#99 Mario Lemina

Hazır degilmissin kardeş. Okan buruk antrenmanını ye takımın fizik gücüne gerile ozaman oynarsin

Liste hazırlanırken ekip şu soruyu sordu mu acaba ? Lemina ve Cuesta arasında kaldık ne yapalım ? Lemina, Cuesta kadar stoper oynar mı çok rahat oynar peki Cuesta, Lemina kadar orta saha oynar mı ? Hayır oynayamaz o zaman çok net şekilde kadroya Lemina yazılmalıdır ...

Avrupadan yakup denen herifi çıkarmalıyız ve leminayı eklemeliyiz demiştik.
Net bir şekilde boş bir herif bu hazır olana kadar bir set daha sakatlanır zaten o arada da lig biter

sakatmina heralt bu da

En az 10 gün önce gelmeliydi. Bu kadar basiretsiz yönetim ve teknik heyet gelmemiştir

Bu adamı bu kadar geç getirmek facia.
Avrupa listesine yazmamak facia.

Hazır değil, en son 1 ay önce 30 dakika süre aldı vs. gibi bahaneleri ileri sürmek en büyük facia.

Elit antrenman ve maç tempomuz var da adam ayak uyduramayacakmış gibi.
Haftada 2 halı saha maçı yapan 30 yaşlarındaki adamlarla aynı seviyede takımdakiler. Komedi.

Bu adam geçen sene premier ligin en iyi 3-4 orta sahasından biriydi, bu sene teknik direktörüyle kavga etmese zaten rüyamızda bile göremezdik

Saçma sapan tezlerini ve egosunu bir yere bırakıp Okan efendi bu adamı en kısa zamanda 11’e dahil etmeli. Adam gelene kadar en üst seviyede 20 maça çıktı zaten. Ne demek hazır değil ?

Okan hocamızın muhteşem oyun planına uymadığı için ve muhteşem antremanını yemediği için 3-4 hafta sonra hazır olacak inşallah

Premier lig düzenli izlediğim tek lig olduğu için son durumunu da iyi biliyorum..
Abartı gelebilir ama bu herif hocayla atismadan önceki haliyle Sara dahil ligin en iyi orta sahasi olur diyebilirim.. Ve biz maalesef Lemina 11 başlar mi baslamaz mi emin olamıyoruz Okanın takıntıları yuzunden

Bu adamı da yiycek Nelson gibi. Neden Avrupa listesinde yok mesela? Taraftar istedi diye mi?

Takım yorgun ve demorilizeyken, Muslera'yı kesmez ama Lemina 11'i bekliyorum hocadan.
Hadi hocam.

Premier lig düzenli izlediğim tek lig olduğu için son durumunu da iyi biliyorum..
Abartı gelebilir ama bu herif hocayla atismadan önceki haliyle Sara dahil ligin en iyi orta sahasi olur diyebilirim.. Ve biz maalesef Lemina 11 başlar mi baslamaz mi emin olamıyoruz Okanın takıntıları yuzunden
Bu kdr cevher bi oyuncu niye shababin kapisindan bize döndü komiserim. Alsaydi ya plde alt sira takimlardan biri. Saha ortasinda yardimciyla tartistigi icin mi tercih edilmedi

Geri
Üst Alt