#99 Mario Lemina

Yatsın kalksınlar taraftara dua etsinler..

Okan efendi istemedi taraftar baskısıyla alındı lemina..

Takımkn en iyisi okan bunu kadro dışı bırakır yakında kendi yaptırdığı transferleri kötü gösteriyor

Adamı çıkardı lan yok yere. Puhaha. Kıskançlığın hainliğin bu kadarı.

Lan bu adam neden çıktı

Bak sakın hafif ağrısı vardı gibi şeyler sıkma yemeyeceğiz bu ucuz numaraları

Lan şunun şurasında 1 sene falan sağlam peak performance Lemina izleyip doyacağız futbola

Bu adama mobbing yapmaya ne hakkınız var

Takimin en dinc oyuncusu. O da ingiltere de depoladigi antrenmanlar sagolsun.

Gerçekten hazır olmadığı belli. Buna rağmen işte öz fiziksel gücüyle, yıllardır PL'de top oynamanın verdiği kondisyonla, tempoya alışık olmakla fark yaratıyor.

Çünkü normal Lemina oyunuyla ilgisi yok oynadığı oyunun.

Topla dribling yapan, geriden net şekilde oyun kuran, orta sahayı kat eden bir oyuncuydu her zaman Lemina, şu an formda bir Mehmet Topal gibi. Ya da yıllar içerisinde oyunu buna döndü, orasını bilmiyorum.

Torrera piyasada yok Sara yok .
Adam tek başına defans yapmaya çalışıyor yetmiyor defanstan oyunu kurmaya çalışıyor.

Kendisi şuan çok övülüyorken şimdiden yazayım,

Eskisi gibi oynamıyor (kalite değil tarz olarak) umarım sebebi hazır olmamasıdır. Fiziksel eksikliğini biliyor ve bu yüzden buna göre hareket ediyordur umarım.

Çünkü Lemina 2 sene öncesine kadar topu nerede alırsa alsın orta saha ve defansı ileri götüren bir oyuncuydu,

Şuan ise Amrabat misali orta sahayı geriye yaslıyor. Endişem oyununun buna evrilmiş olması.

Bu durum düzelmezse bir süre sonra bunu fark edip tepki göstermeye başlarsınız

Kendisi şuan çok övülüyorken şimdiden yazayım,

Eskisi gibi oynamıyor (kalite değil tarz olarak) umarım sebebi hazır olmamasıdır. Fiziksel eksikliğini biliyor ve bu yüzden buna göre hareket ediyordur umarım.

Çünkü Lemina 2 sene öncesine kadar topu nerede alırsa alsın orta saha ve defansı ileri götüren bir oyuncuydu,

Şuan ise Amrabat misali orta sahayı geriye yaslıyor. Endişem oyununun buna evrilmiş olması.

Bu durum düzelmezse bir süre sonra bunu fark edip tepki göstermeye başlarsınız

Abin o tespiti geçen haftalarda yaptı sen daha yeni mi farkediyon

Ben beğenmiyorum (sadece bu maç değil). Linç yemeye hazırım

İki haftada bunu da bitirmiş
Böyle giderse 2. Yarı atılır
Gerçi kenardakinin istediğide bu

Torreira'dan daha kötü oynama şansı olmadığı için bir şeyler yapıyormuş gibi görünüyor. Bu da bir şey yapmıyor

İkinci yarı Yunusla değişir muht

Tedirgin oynuyor zaten vücut dili herkeste çok kötü

Adam iki maçta bütün fizik kondüsyonu bitirdi. Takıma uyar diyordum da çok erken oldu. Sahada dökülüyor ilk yarı

torreira ile aynı anda fazla oluyor

evet beyler biz demiştik. şimdi kuma gömülmeyin..

Geri
Üst Alt