#99 Mario Lemina

Sarısı olduğu için devrede çıkmasını yadırgamadım. Önümüzdeki maç Torreira'yı dinlendirip Sara ve Mertens ile denesek fena olmaz.

Fener maci sonrasi bitik durumda

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Söyledim bunu da yiyecegini

Tor - Lemina - Sara'ya aynı anda sahada doğru dağılımı veremiyoruz.

Sinan Yılmaz'ın da dediği gibi üçü de arka arkaya diziliyor kim ne yapacak belli değil. Düzensizlik var.

Sarısı olduğundan ve temaslı oynadığından çıkmasını ben de yadırgamadım, şerefsiz hakem atmak için yer arayacaktı üstelik.

Eğer Torreira-Sara-Lemina çıkacaksak ki devam edecek gibi Lemina-Torreira iki 6 gibi daha çok oynamalı hatta top kullanma ve pas atma özgürlüğü Leminaya tanımlanmalı

Torreira kazık gibi ayağı var

Bugün iyi değildi. Sezon sonuna kadar kötü maçı olmaması çok önemli kalitesi belli iyi hazırlamalı kendiside iyi hazırlanmalı.

Takımdaki disiplinsizlik bu geldikten sonra başladı.
Büyük sorun var bence, keyfine futbol oynuyor, bayağı kendine oynuyor.
Kesinlikle ya taraftar zorla aldırdı diye oynatmak zorunda değil.

Taraftar futboldan zerre anlamıyor (%90 için).

Lemina 65 sonrası dahil olduğunda faydalı olur ama 11 olmamalı Sara ve Torreira’nın yaptıklarını yapamaz. Onlar da salıyor nasıl olsa Lemina koşar vs diyerek.

Bizdeki ilk döneminde sergilediği mentalite ve performansına dayanarak çekincelerimi belirtmiştim, abartmış da olabilirim ki yine de merkeze hiç transfer yapılmamış olmasından iyidir demiştim, çünkü orası alternatifsiz idi. Ayrıca bonservis ve sözleşme şartları tahminimden çok çok daha uyguna geldi.

Herkesin istim üstünde olduğu senaryoda, üçlüde sağ ya da merkez stoper oynaması gerektiği kanaatindeyim. Seneye temposuna ve memleket özlemi çeken Torreira' nın durumuna göre mevkisi netleşecektir.

Takımdaki disiplinsizlik bu geldikten sonra başladı.
Büyük sorun var bence, keyfine futbol oynuyor, bayağı kendine oynuyor.
Oyun azmine soyleyecek bir sey yok, fakat vucut dili olarak inanilmaz negatif bir oyuncu. Durduk yere top kaybi yapiyor iki mactir disiplinsizce.

Torreira ile ayni anda sahada olmamasi lazim, cok defansif oluyoruz. Yedek de oturacak karakterde biri degil.

Yaş itibariyle fiziki düşüşle tamamen savunmacıya evrilmiş. Ortasahayı geçmiyor, az top sürüyor top sürdüğü de bizim ceza alanı dışımız. Torreira’yla beraber hücumda eksik kalırız belki ikisi aynı anda oynarsa Mertens-Morata aynı anda sahada olabilir.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Derbilerde 11 başlar, diğer maçlarda iyi bir yedek olur, oyuncuyu iyi kullanmayı bilirsen faydalı olur bjk ve fb deplasman maçlarnda mesela oynaması lazım.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

fener maçı 1 puan rize maçı 2-3 puan aldırdı .. hatta fener direk rakibimiz olduğu için 3 puan degerinde de görülebilir..
Bugün kötüydü ama en azından adamın direk 5-6 puanlık katkısı oldu 4 maçta .. 30 milyon verdiğimiz vasat ordusunun şu ana kadar katkısı eksilerdedir..

İyi değildi ama hakemlerin rakibe temas ettirmeyen düdük terörü adamın dengesini alt üst etti.

geldiginden beri galibiyetimiz yoktu farkında mısınız

taraftar olarak sampiyonluktan ediyorduk takımı

Kesinlikle ya taraftar zorla aldırdı diye oynatmak zorunda değil.

Taraftar futboldan zerre anlamıyor (%90 için).

Lemina 65 sonrası dahil olduğunda faydalı olur ama 11 olmamalı Sara ve Torreira’nın yaptıklarını yapamaz. Onlar da salıyor nasıl olsa Lemina koşar vs diyerek.
Kafasında arabistan olan futbolcu için çok umutlanmamak lazım. Az buçuk para verseler bu herif direkt oraya gidiyordu.

Risk alınacak maçlarda 3. stoper olarak oynatılmalı yada torreira ile maç maç değişim ve dinlendirme yaşamalı.
Ciddi anlamda topu ayağından çıkarmama hastalığına sahip. Bu problemler devam ediyor diye oliviera takımdan kesildi.
Her maç en az 2 kontra yiyoruz kritik yerlerde eksik yakalanmışken.

Derbilerde üst düzey konsantrasyonla oynar ancak küçük maçlarda seçerek oynuyor maalesef. Bende çok istedim bunu ancak değişen bir şey olmamış ilk geldiğinde de maç seçip oynuyordu ve pozisyon bakımından kısır bir oyun vardı.
Diagneyi çıkar osimheni koy aynı takım.
Barış yerine babel falan koy işte.

geldiginden beri galibiyetimiz yoktu farkında mısınız

taraftar olarak sampiyonluktan ediyorduk takımı

Yine mesnetsiz bir yorum

Rize (D) -fener (E)- K.pasa (D) - Alanya (D)

Böyle kol gibi bir fiksturde oynadı ..

-Rize maçını o girince kazandık

-K.pasa maçında Okan 80de leminayi alıp cuestayi sokmasa oraya da 3 puan yazmıştık ki o maç gol de attı

Şuradan 10 puanla çıkıyorduk neredeyse
Bu maç kart gordugu için çıktı muhtemelen 70 dk yürüyen morata çıkardı normal sartlarda

Son düzenleme:
Geçen hafta oyundan niye çıktı diyip şimdi oyuncuya laf etmek hiç adil değil

Geri
Üst Alt