#99 Mario Lemina

Lemina için taraftara teşekkür etmeli Okan resmen sezonu kurtardı onun sayesinde. Bir de 12 kişi mi oynayacağız diye gevrek gevrek itiraz ediyordu. Noldu 12 kişi oynuyoruz değil mi Lemina sayesinde. Ah Ah en fazla Başakşehir hocası olabilecek birini getirdik Türkiye'nin en pahalı kadrosunun başına koyduk.

Lemina konusunda istememesi eleştirilmeli. Geldikten sonra takıntı yapmayıp oynatması ve üstüne bir de övmesi takdir edilecek bir özellik. "Ben istemedim" deyip takıntı yapacak çok hoca var.

lemina toreira ikilisi kusursuz çalışıyor. sara ya da güvenmeyip oraya adam almalıyız. defans hattı sağ bek hariç oldu. orta saha oldu. kanat ve forvet arkasına çarkı tamamlayacak adamlar aldığımızda kusursuz bi takım oluyoruz.
resmen erenle birlkte kırılma transferi oldu sezonun. devre arasında bu kadar nokta transfer yaptığımızı hatırlamıyorum.
Torreira ve Leminayi yedekleyecek topcuda almak lazim. Berkan ve Kerem yedek icin yetersiz kaliyorlar maalesef. Genc yetenekli topcu tercih ederim

Adam yav adam
Böyle karakter koyan oyunculara çok yakışıyor forma ve şampiyonluk

Torreira ve Leminayi yedekleyecek topcuda almak lazim. Berkan ve Kerem yedek icin yetersiz kaliyorlar maalesef. Genc yetenekli topcu tercih ederim
11 oynayacak kadar iyi bir oyuncu bakılamaz. genç potansiyelli birini çekmek lazım. özellikle bu sene avupadaki kulübe rezaletti. 3 4 tane altyapı topcusu götürdük hiç biride süre almadı.

Geri
Üst Alt