#99 Mario Lemina

Herkesten osimhen toreira hatta sallai olmasini bekleyemezsin.. Adam parayi almis hoca Saraya İcardiye bile tahammul ediyor bunu goren topcunun icinde yoksa salar gayet normal bir durum..
Sara mevzusu inanılmaz ya. Herif ilk geldiği zaman tekte ne paslar veriyordu. Şimdi topu 2 kere dürtüp bir de geriye yana filan oynuyor. Sezon başında biraz hareketli görmüştüm, dedim düzelecek herhalde. Ama yok yani. Daha da kötü hale geldi. Daha bu yaşta hiç mi hedefin yok da bu hale geldin ya.

Maaşını da sevmiyodur bence

Herif gelmek için 1+1 2.5m sözleşmeye razı oldu

Şimdi ulan ben niye bunun iki katını almıyom ki diyodur

Leminanin meselesi bu işte. Her an yolda bırakacak araba gibi. Haa bence asıl mesele maaş. Söylentiler doğrultusunda barışa %100 artış yapıldı. Ee bunu duyan lemina sara barış bizden çok mu iyi o parayı alıyor dese ki diyordur. Performans da ona göre. Ne kadar ekmek o kadar köfte

Maaşını da sevmiyodur bence

Herif gelmek için 1+1 2.5m sözleşmeye razı oldu

Şimdi ulan ben niye bunun iki katını almıyom ki diyodur
Bizim takımdaki kıç baş ağrıları bitmez. Bu arkadaş kendine çeki düzen vermezse devre arası fırsat oluştuğunda aplara ittirip geçeriz gibi görünüyor. Hoca ilk 11'lerden kesip rotasyonda tutarsa öyle olur

Sakatlık işi vs kolpa

5 senedir en üst seviyede sakatlanmadan makine gibi giden adam burada 6 ayda kronik mi oldu

Beğenmeyen defolsun gitsin ulan sokacam tribinize ha topunuzu oynayın ulan

Bi tane +2 kontenjanı için Afrikalı ciğersiz genco almamak güzel işbilmezlikti. Akşam maestro şov yapınca herkes yazacak ben şimdiden yazayım

Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

biraz garip bi tip belli ki

h.şaş da enteresan şeyler söylüyor idi kendisi hakkında

Iyi ve kendini takimla özdeslestirmis oyunculari kaybetmektense kazanmaya bakmamiz lazim. Hoca artik kendini degistirmeli. Belli ki son 3 sezon calisan yöntemler artik yetmiyor. Hep oyuncu gönderip transfer yapamayiz. Oyuncular bu kadar basit degersizlestirilmemeli.

Maas isi de baya kötü yönetildi. Hadi Osi'yi aldin tamam. Ama Sané ve özellike Singo'ya verilen maaslar cok ucuk. Sorun cikacagi belliydi. Baris'in da satilmayip kazan kaldirinca zam yapilmasi da ayri fiyasko.

Okan hocamın yönetiminde oyunculara sallamaktan imtina ediyorum.

İlk 11 den kesilen oyuncu birdaha kendine gelemiyor. Şimdi lemina ve Sara da bunu görecez. Burda tek hatanın oyuncularda olduğunu düşünmüyorum. Hoca birkez gözden düştümü oyuncuyu siliyor forma verniyor.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt