Hakan Ergün
10 Numara!
- 30 Ekim 2013
- 18.823
- 7.336
- 1.743
Biz bu büyük adami almasak ne bok yiyecektik merak ediyorum
Muhtesemsin ulan, Allah sakatliklardan korusun
Muhtesemsin ulan, Allah sakatliklardan korusun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maçı çok çok harika oynadı da 2 yerde heh topçu budur diye ayağa kalktım.
1. ilk golden önce acele etmeyip doğru açıyı ve zamanı bekleyerek Sane'yi bulması. Normalde bizim ön taraf oyuncuları alelacele bir tercih yapıp kalitesiz bir pas çıkarırlardı orada.
2. Penaltı pozisyonundan sonra hakem VAR'a gitmeden önce Ajax atak yapıyordu. Davinson hıyarı yine saçma sapan bir hata ile ayakta kalmayıp yatarak müdahale yapmaya çalışıp bjk'nin eski forveti kaleci ile karşı karşıya bıraktı. Orada kısa mesafede ok gibi fırlayıp bu hıyarın hatası kapattı ya heh dedim topçu budur. Elbette gol olsa bile VAR'dan dönerdi ama bu işler belli olmaz sen işini düzgün yap hakem penaltı versin vermesin orası ayrı konu.
Bu arada kendisi Davinson denen hıyarın oynadığı stoperliği tek ayağı ile oynar. Yaşlansa bile kadroda kalması taraftarıyım her türlü ligde stoper olarak iş yapar.
Rezil çokça maçlarımız oldu Avrupa'da da geçen sezonki Ajax maçını kadroya bağlayabiliriz. O maçı da kazanma şansımız yüksekti. Bekler yaktı desek yeridir o maçı. Sağda Kaan solda Berkan ile maça çıkmıştık. ŞL seviyesinde 1-2 futbolcu bile maçın kaderini etkileyebiliyor. Lemina da yoktu tabi o maçta.Lemina- Singo - saglam Jakobs takima katilinca nasil bir anda cehremiz degisti Avrupada... Hep kadro iyi hoca oynatamiyor argumani ustunden gidiliyordu demek ki 2-3 fiziksel iyi adam yetmiyormus Avrupa icin bu sayi 6-7 olunca hersey degisti