#99 Mario Lemina

Sözleşmesinin son senesi mi?
Öyle ise acil 2 sene uzatmalı

Offf ne MUAZZAM bir performanstıı..
Böyle birşey yok yaa maşallahhh
Pamuklara sarıp bakmalıyız
Zekide aynı zamanda, böyle bir adama Hasan Şaş başkanımın aşık olmasını her geçen gün daha iyi anlıyorum

Şu an takımda osimhen sonrası sakatlanmasından en korktuğum oyuncu kendisi. Pamuklara sarmalı ve mümkün oldukça dinlendirmeliyiz

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gizli kahraman. Torreira ile beraber rahat bir maç çıkarmamızın sebebi. İlk gol öncesi yaptıkları da kritikti.

cok önemli bizim icin

Maçı çok çok harika oynadı da 2 yerde heh topçu budur diye ayağa kalktım.

1. ilk golden önce acele etmeyip doğru açıyı ve zamanı bekleyerek Sane'yi bulması. Normalde bizim ön taraf oyuncuları alelacele bir tercih yapıp kalitesiz bir pas çıkarırlardı orada.

2. Penaltı pozisyonundan sonra hakem VAR'a gitmeden önce Ajax atak yapıyordu. Davinson yine saçma sapan bir hata ile ayakta kalmayıp yatarak müdahale yapmaya çalışıp bjk'nin eski forveti kaleci ile karşı karşıya bıraktı. Orada kısa mesafede ok gibi fırlayıp bu hıyarın hatası kapattı ya heh dedim topçu budur. Elbette gol olsa bile VAR'dan dönerdi ama bu işler belli olmaz sen işini düzgün yap hakem penaltı versin vermesin orası ayrı konu.

Bu arada kendisi Davinson denen stoperimiz oynadığı stoperliği tek ayağı ile oynar. Yaşlansa bile kadroda kalması taraftarıyım her türlü ligde stoper olarak iş yapar.

Lemina- Singo - saglam Jakobs takima katilinca nasil bir anda cehremiz degisti Avrupada... Hep kadro iyi hoca oynatamiyor argumani ustunden gidiliyordu demek ki 2-3 fiziksel iyi adam yetmiyormus Avrupa icin bu sayi 6-7 olunca hersey degisti

Maçı çok çok harika oynadı da 2 yerde heh topçu budur diye ayağa kalktım.

1. ilk golden önce acele etmeyip doğru açıyı ve zamanı bekleyerek Sane'yi bulması. Normalde bizim ön taraf oyuncuları alelacele bir tercih yapıp kalitesiz bir pas çıkarırlardı orada.

2. Penaltı pozisyonundan sonra hakem VAR'a gitmeden önce Ajax atak yapıyordu. Davinson hıyarı yine saçma sapan bir hata ile ayakta kalmayıp yatarak müdahale yapmaya çalışıp bjk'nin eski forveti kaleci ile karşı karşıya bıraktı. Orada kısa mesafede ok gibi fırlayıp bu hıyarın hatası kapattı ya heh dedim topçu budur. Elbette gol olsa bile VAR'dan dönerdi ama bu işler belli olmaz sen işini düzgün yap hakem penaltı versin vermesin orası ayrı konu.

Bu arada kendisi Davinson denen hıyarın oynadığı stoperliği tek ayağı ile oynar. Yaşlansa bile kadroda kalması taraftarıyım her türlü ligde stoper olarak iş yapar.

Davinsonu fazla gommussun r.tas ama Leminanin kalmasi hususunda %100 katiliyorum..Bu sezon yanilmiyorsam bjk maciyla 3 mac stoper oynadi 3unde de sahanin yildiziydi .. Versatil olmasi elimizi cok rahatlatiyor

Geçen sezon geldiğini duyunca çok sevinmiştim aradığımız adam diye. Taraftarlar da çok istiyordu vallahi aşıklar kavuşmuş gibi oldu.

Orada gerçekten de aynı Ilkay gibi bekledi bekledi pası verdi.

Bu arada opsiyon hakkimiz sakli, neden bekleniyor orasi da tuhaf cek opsiyonu ve uzat sozlesmesini.

Lemina- Singo - saglam Jakobs takima katilinca nasil bir anda cehremiz degisti Avrupada... Hep kadro iyi hoca oynatamiyor argumani ustunden gidiliyordu demek ki 2-3 fiziksel iyi adam yetmiyormus Avrupa icin bu sayi 6-7 olunca hersey degisti
Rezil çokça maçlarımız oldu Avrupa'da da geçen sezonki Ajax maçını kadroya bağlayabiliriz. O maçı da kazanma şansımız yüksekti. Bekler yaktı desek yeridir o maçı. Sağda Kaan solda Berkan ile maça çıkmıştık. ŞL seviyesinde 1-2 futbolcu bile maçın kaderini etkileyebiliyor. Lemina da yoktu tabi o maçta.

Geçen sezonki 11 ile çıksak yine yenemezdik dünkü Ajax'ı, hem de kadro olarak kötüye gittikleri halde. Rakibi cesaretlendiren topçulardan ziyade sindiren topçular ile oynamak böyle bir şey.

Geri
Üst Alt