#99 Mario Lemina

Şov yapma JR. Lemina, babacığına söyle şampiyonluk haftalarında zımba gibi oynasın.

:love:

Kimse bu arkadaşın artık orta saha oynayamayacağının farkında değil, torreiranın bu denli kötü gözükmesinin bir sebebi de bu arkadaşın ortasahadan ziyade stoper gibi oynaması ve hiçbir ortasaha sorumluluğu almaması

Zaten bundan sonrada kendisinden anca stoper olur

dk 1 de bunun suratı gordum mac gıttı dedım öyle bi mentalle cıkmıs

geçen sezon ve bu sezon pansuman oldu ama seneye göndermek lazım. Hem yaşlı hem sakatlanıyor

Tingirmingir gelen topu kaleye degilde auata atan eleman bravo

maçlarımızın yüzde 80inde ihtiyacımız olmayan bir profil

Tek kesici kendisi olduğunda çok daha iyi performansı, Torrrera gibi aynı özellikle adamla performansı düşüyor bence yanında kimse istemiyordur.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu adam oynarken ne defans yapabiliyoruz ne atak yapabiliyoruz.
Komik değil mi yav.
Top sürebilen pas atabilen bir adam var ve sen hiç birini yapamıyorsun. Şuursuzca atak yiyorsun.

Bazı şeyler artık masaya yatırılmalı.

Size bir tavsiyede bulunmak istiyorum: Lemina'ya özellik nerde durduguna dikkat edin. Sunu fark edeceksiniz; biz biraz baski altinda kaldigimiz dönemler, çok fazla defansin arasina düsürüyor kendisini ve böylece orta sahada Torreira (yada Sara) 2v1'e kaliyor ve orta sahayi rakip takim çok kolay geçiyor çünkü devamli +1 orta sahalari oluyor. Defansta +1 olmamizin ekstra faydasi olmuyor, aksine, adamlar orta sahayi es geçip kanatlara topu verirken, defansin göbegi kaos oluyor ve adam paylasiminda sorun yasiyoruz. Isiniz gücünüz yoksa söyle bi 5-10 maç maçimizi izleyin, hele hele son maçlarimizi yada önümüzdeki, baski altinda kaldigimiz maçlarda.

En az 2-3 sezon daha bizimle olacaktır. Tabi önümüzdeki sezonla birlikte artık rotasyon oyuncusuna evrilecek. Stoperi ve 6 numarayı yedekler, tecrübesi karakteri yeter. Özel bir adam.

Geri
Üst Alt