#99 Mario Lemina

Hayatımda bunun kadar maç seçen bir oyuncu hatırlamıyorum. Motive olduğu zaman 40-50mlik orta saha gibi oynuyor motive olmadığı zaman kağnı gibi bir adama dönüşüyor. 1 hafta önceki leminaya bak bi de dünkü leminaya

Vasat bir EPL dusme hatti topcusu. Bizim orta saha merkeze ciddi bir devrim lazim, 6-8-10 numaralar da yeni olmali. Sara satilmali, Lemina gitmeli, Torreira da yedekten destek vermeli.

Simardiklari kadar asla iyi topcular degil, zaten simardiklarinda 3-5 yiyip donuyorlar Istanbul'a.. ve hala bunu anlayamiyorlar, kendilerini cok yetenekli gorup Genclerbirligin'e elenip Samsun'dan 4 yiyorlar.. saka gibi

dün önündeki topa kosamadi

bardakci ya isaret etti sen kos diye

o sirada samsunlu topa coktan sahip olmustu

belli metrekare de top oynayacak kivama gelmis

emekleri icin tesekkür edip kariyerinde basarilar dilenmeli

Isınırken neden buraya geldik tavırları var.
Seneye takımda olmamalı yerine aç ve istekli genç yer almalı

Yakup Çınar: "Mario Lemina, Samsunspor maçından bu yana hiçbir antrenmana katılmadı."

Bu sene çok kez zaten maçtan 1 gün önceye kadar idmana çıkmadığı dinlendiği oldu.

Geçen hafta maç içinde bende dikkat ettim bi ara adeleyi tuttu. Yarın son antrenmana çıkar muhtemelen yedeklerde oturur

50 maçın 40ında sahada dolanıyo,çoğu antrenmana da katılmıyo ağrılarım var diye

Vedalaşmanın zamanı geldi

Leminalık bi maç değil zaten. Samsun maçında da ne bi top sürebildi be bi atak kesebildi. Aşırı kötüydü. Hayırlısı olmuş.
İlkay yorulunca skoru almışsak girer belki.

sahaya 12 kisiyle mi cikalim?

eheheheheheheh

yine okani kurtardi

bu ülkede her sey olursun ama rezil asla

İddaa ediyorum devamli sağ stoper oynasa sanchezden daha fazla katkı verir

Geri
Üst Alt