#99 Mario Lemina

seneye stoper ve os rotasyonu için kalmalı, bu sezon çok kritik goller attı.

Kariyerine stoper olarak devam ederse bir 5 yıl daha oynar.

eyw agabey
ben de rotasyonda kalmali diye dusunuyom da
sozlesmesi sikinti olur
parayi da hak ediyor o yuzden parayi veren birine gidebilir Arabistan vs.

Sözleşmesi uzatılmış. Maaşı 3 milyon euro olmuş. Yazık.... kulüp dingonun ahırı olmuş. Kendi ayağımıza sıkıyoruz. Orta sahanın komple değişmesi gerekirken hala sözleşme uzatılıyor. Yazık yazık!

Böyle diye diye fener gibi 200 herif olacak takımda.

Ben bu herifi ne zaman izlesem acı çekiyor gibi koşuyor.

İlk döneminde de böyleydi. Sonra p.ligin neredeyse içinden geçti hop döndü geldi yine aynısı.
Ay uf oldu, ay çok koştuk. Dayı kusura bakmayın da ben efor harcadığını da düşünmüyorum.
Biraz ciddi olmalı en azından aldığı paraya saygı duysa da olur. Bunu yapmağından tereddüt var zaten.

Böyle diye diye fener gibi 200 herif olacak takımda.

Ben bu herifi ne zaman izlesem acı çekiyor gibi koşuyor.

İlk döneminde de böyleydi. Sonra p.ligin neredeyse içinden geçti hop döndü geldi yine aynısı.
Ay uf oldu, ay çok koştuk. Dayı kusura bakmayın da ben efor harcadığını da düşünmüyorum.
Biraz ciddi olmalı en azından aldığı paraya saygı duysa da olur. Bunu yapmağından tereddüt var zaten.
Geldikten 1 hafta sonraki fener maçında fena efor sarfetmişti. O maç lemina olmasaydı farklı yenilecektik. Tam kırılma maçıydı

sözleşme uzatsaydık kronik sakatlıkları başlayacaktı. bunu hepimiz biliyoruz hadi kendimizi kandırmayalım.

Geldikten 1 hafta sonraki fener maçında fena efor sarfetmişti. O maç lemina olmasaydı farklı yenilecektik. Tam kırılma maçıydı
2 sene onlacak işte. O leminanın çeyreğini son 6 ayda göremedik. O da zaten premier lig etkisiydi işte onu diyorum, bize gelince salıyor gidince ciddileşiyor

36 maça çıkmış 3 gol 2 asist yapmış. Kronik sakat demeye gerek yok. Neredeyse kötü oynadığı önemli maç yok.
Milli takımı da bırakırsa 2 sene daha katkı verir.

Geri
Üst Alt