Tugay Elser
Büyük Kaptan
- 4 Ağustos 2017
- 25.438
- 14.055
- 1.728
Birde adamlari Batumsuz ve de Colosuz bulmusken yenemediler. Onlar olsa zaten +10 yaparlardi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
?Mücadeleniz yeter diyen yorumcu sana da koyim şaklaban herif
Maçı izledin mi admirim
cedi maç sonunda gözyaşlarına hakim olamadı
Baktım aradaMaçı izledin mi admirim
Şanslıymışsın ne yazık ki tümüne vakıf olduğum son zamanlarda izlediğim en gudubet maçlardan biriydiBaktım arada
head shoulders + yemeksepeti + nba kontrat derken bi sponsoru daha kapar bu hareketiylecedi maç sonunda gözyaşlarına hakim olamadı
Vayy be iyi genli olanlarda avrupaya göç etmiş demek ki. İlkay, mesut vb gibi oyuncular meselaTurk insaninin geni futbol, basketbol gibi sporlara uygun degil. Hem yetenek hususunda hem de oyunu idrak etme noktasında buyuk eksiklikler oluşuyor. Özellikle en buyuk sorun oynadığın oyunu anlamamak. 80 milyon olduğumuz icin arada üretim hatası yetenekli herifler çıkıyor ve onların sırtında bir muddet ilerliyoruz. Onlar da zati genelde gocmen cocuklarindan cikiyor. Yoksa 30 senedir bu seviyelerde mücadele edip 80 milyonluk havuza ragmen ortaya herhangi bir yapı, sistem vs koyamamanin aciklamasi yok.
Alman disiplini genleri egip bukebiliyor.Vayy be iyi genli olanlarda avrupaya göç etmiş demek ki. İlkay, mesut vb gibi oyuncular mesela
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi