A Milli Basketbol Takımı Takip Başlığı

Birde adamlari Batumsuz ve de Colosuz bulmusken yenemediler. Onlar olsa zaten +10 yaparlardi.

Turk insaninin geni futbol, basketbol gibi sporlara uygun degil. Hem yetenek hususunda hem de oyunu idrak etme noktasında buyuk eksiklikler oluşuyor. Özellikle en buyuk sorun oynadığın oyunu anlamamak. 80 milyon olduğumuz icin arada üretim hatası yetenekli herifler çıkıyor ve onların sırtında bir muddet ilerliyoruz. Onlar da zati genelde gocmen cocuklarindan cikiyor. Yoksa 30 senedir bu seviyelerde mücadele edip 80 milyonluk havuza ragmen ortaya herhangi bir yapı, sistem vs koyamamanin aciklamasi yok.

cedi maç sonunda gözyaşlarına hakim olamadı

e8f8595452887a28f63707635e7f00f1.gif

Ulan harbiden akıl işi değil. 10 saniye kalmis, 2 faul atıyorsun ve sonra top gene sende. Uzuntum geçti gülmeye başladım :D

Hoca da 20 dk Alperen’i çıkartmıyor sonra 20 dk Alperen’i sokmuyor. Kardeşim adam eziyor işte Sertaç’ı. Alperen üstündü Gobert’e. Alsana uzatma başında, zaten götünden soluyor sahadakiler.

Triger kayışı kopmadan aklı başına gelmeyen şöforler gibi.

Turk insaninin geni futbol, basketbol gibi sporlara uygun degil. Hem yetenek hususunda hem de oyunu idrak etme noktasında buyuk eksiklikler oluşuyor. Özellikle en buyuk sorun oynadığın oyunu anlamamak. 80 milyon olduğumuz icin arada üretim hatası yetenekli herifler çıkıyor ve onların sırtında bir muddet ilerliyoruz. Onlar da zati genelde gocmen cocuklarindan cikiyor. Yoksa 30 senedir bu seviyelerde mücadele edip 80 milyonluk havuza ragmen ortaya herhangi bir yapı, sistem vs koyamamanin aciklamasi yok.
Vayy be iyi genli olanlarda avrupaya göç etmiş demek ki. İlkay, mesut vb gibi oyuncular mesela

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt