A Milli Futbol Takımı Aday Kadrosu Belli Oldu

Serdar Dursun'un gecen hafta hattrick yaptigi maci izlemistim can sikintisindan. Bu herif bizim lig'de cok rahat oynar, yani büyüklerde is yapar demiyorum da genel olarak diger takimlarin cogunda rahatlikla oynar.

Ugur
Zeki Ozan Caglar Umut
Taylan Salih
Yusuf Hakan Kenan
Serdar
Buna benzer bir kadro olmaliydi.
Serdar'i filan hic izlemedim ama 15 g 6 a fena degil.

Ridvan bence acayip abartiliyor ama caner den nefret ediyorum o yuzden keske o cagrilsaydi

Rıdvan zayıf bir sol bek bence milli takım düzeyinden epey uzak Caner bile o düzeye daha yakındır.

anlik Berat ve Salih Ucan > Dorukhan ve Ozan

Son maclarda dogru durust oynamayan Dorukhan ve formsuz Ozan yerine Salih Ucan ve Berkan Kutlu olmaliydi.

Ali Akman Bundesliga’da iyi bir baslangic yaparsa Enes Unal’in yerini alir. Baska forvet yok maalesef.

Twitter tayfa yine saçmalamaya başlamış. Bir kaç eleştirilecek tercih olsa da normal bir kadro. Milli takıma son 1 aylık performansa göre seçilmez oyuncular . Size kalsa Rıdvan, Salih uçan, Berat Özdemir, Anadolu takımların son 2-3 maç iyi oynayan kim varsa toplayalım 20 adam. 3 ay sonraki maçlar için tamamen farklı bir kadro daha. Fenerli ozan niye alınmış. Adam son 6 yildir milli takımda. Bu sezona çok iyi başlamış ,son haftalar performansı kötü hemen atılacak takımdan.😁 Bjk de nskala yı tamamen kesemeyen ridvan alınacak ve hemen ilk 11 olacak. Güldürmeyin abi ya..

Cenk'in alınması doğru, hazırlık maçı dğl bu. bu adama da ihtiyacımız var. oynaması lzm

enes olmayabilirdi.

caneri kesecek bi sol bek maalesef yok.

taylan irfan can okay ozan orta saha seçimleri de doğru. hepsi de lazım adamlar.

kale, savunma, (sol bek hariç) orta saha jenerasyonu çok sağlam.

Hocaya güvenim tam, iyi başlamamız lazım

Twitter tayfa yine saçmalamaya başlamış. Bir kaç eleştirilecek tercih olsa da normal bir kadro. Milli takıma son 1 aylık performansa göre seçilmez oyuncular . Size kalsa Rıdvan, Salih uçan, Berat Özdemir, Anadolu takımların son 2-3 maç iyi oynayan kim varsa toplayalım 20 adam. 3 ay sonraki maçlar için tamamen farklı bir kadro daha. Fenerli ozan niye alınmış. Adam son 6 yildir milli takımda. Bu sezona çok iyi başlamış ,son haftalar performansı kötü hemen atılacak takımdan.😁 Bjk de nskala yı tamamen kesemeyen ridvan alınacak ve hemen ilk 11 olacak. Güldürmeyin abi ya..
iyi senin mantigina gore kadro bozulmasin diye sakatlanan, kadro disi kalan , gol atamayan , forumsuz olan , mac oynamayan , yasli olan futbolculari cagirsinlar dursunlar ozaman

Bu arada form durumlarıyla Rıdvan Yılmaz ve Salih Uçan Milli takımda olmayı hak ediyordu bence Dorukhan'lar Caner'ler yerine. Salih Uçan neden dikkat çekmiyor bilmiyorum ama Dorukhan'ı Mert Hakan'ı filan cebinden çıkarır oynadığı futbol ile

Sezon başından beri yerli oyuncular arasında en çok göze batan istikrarlı şekilde iyi oynayan Taylan ve Salih var. Hatta Berat bile olabilirdi Salih'in milli takımda olmaması saçma geliyor bana mesele şu ki Fenerbahçe veya Beşiktaş'da yedek kalması kadro dışı olması daha büyük kriter sanırım milli takıma seçilmek için

Şenol Enes'i Caner'i Dorukhan'ı Cenk'i filan evlat kontenjanından dolduruyor

Cenk tosun nedir Ercan Kara'yi niye kaptirdin , bari Serdar Dursun'u cagir adam enazindan duzenli oynuyor ve atiyor.
Dorukhan , ozan tufan ve caner filan bunlar nedir ya. Kiz cocugu gibi enes unal'i cagiriyorsun Ercan Karayi kaptiriyorsun Dorukhani ve Ozan Tufani alip Yusuf Demir'i istemiyorsun kapisinda yatilacak adam. Valla Senol anlamasi cok zor bir adamsin.

Şenol'un hiçbirinden haberi yoktur. Hep ezbere seçimler. Gözünün önünde, Türkiye'de oynayan Nazım'ın Türk pasaportu olduğunu bilmiyordu yav herif.

Şenol'un hiçbirinden haberi yoktur. Hep ezbere seçimler. Gözünün önünde, Türkiye'de oynayan Nazım'ın Türk pasaportu olduğunu bilmiyordu yav herif.
Serdar Dursun diye biri var, Kenan Karaman'la ayni ligde oynuyor ve gol kralliginda 2.sirada
Türk pasaportu oldugunu biri söylesin

Serdar Dursun diye biri var, Kenan Karaman'la ayni ligde oynuyor ve gol kralliginda 2.sirada
Türk pasaportu oldugunu biri söylesin

Sakat Cenk ve ne oynadığı belli olmayan Enes yerine çağrılabilirdi pek tabi. Formda oyuncuları yedek olarak bile çağırmayacaksa napalım böyle milli havuzu?

Bu Şenol Güneş neyin kafasını yaşıyor anlamıyorum. Dorukhan,İrfan Can,Mert Günok. Yahu adamlar oynamıyor kendi takımında. Orda gencecik Rıdvan var alsana Caner denen kaşarın yerine. Salih Uçan var al adamı. Baştan aşağıya rezillik. Üstelik bu adam milli takımı küme üzerine küme düşürdü hala milli takımın başında.

Geri
Üst Alt