A Milli Futbol Takımımızın Aday Kadrosu Belli Oldu

Ulaş Metin

10 Numara!
1748435894971.webp

A Millî Takımımızın Amerika Birleşik Devletleri'nde haziran ayında 2026 FIFA Dünya Kupası'nın ev sahiplerinden ABD ve Meksika ile oynayacağı özel maçların aday kadrosu belirlendi.

Teknik Direktör Vincenzo Montella tarafından belirlenen aday kadroda 29 futbolcu bulunuyor.

A Millî Takım'a davet edilen oyuncular, 1 Haziran Pazar günü saat 16.00'dan itibaren TFF'nin Riva'daki Hasan Doğan Millî Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde toplanacak.

2 Haziran Pazartesi günü saat 16.45'te TFF Hasan Doğan Millî Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde ilk 15 dakikası basın açık bir antrenman yapacak Ay-Yıldızlılar, saat 23.00'te Türk Hava Yolları'na ait uçakla ABD'nin Boston kentine yolculuk edecek.

1748435986947.webp

Eren Elmalı, Kaan Ayhan, Barış Alper Yılmaz kadroda yer aldı.

TFF

Mert Müldür ne top oynadı da çağrımışlar. Gökhan Sazdağı daha iyi olurdu şu listede.

Mustafa Hekimoğlu kim Allah aşkına. Ney yapmış ki milli takıma çağrılmak için. Sezon boyunca doğru düzgün oynamamış İrfan Can, İsmail Yüksek ve artık bir tarafının kılları kadayıf olmuş Çağlar'ı ne diye çağırırsın ki milli takıma.

Ali kac para yediriyor acaba bunlara kendi elemanları pr yaptırmak için

Milli takımda şu var bu var çok takılmıyorum sonuçta hazırlık maçı en azından bizim çocuklara iyi gelir bol bol dinlensinler daha faydalı olur.

Hakan Çalhanoğlu'nun 2013 yılından beri milli formayı terlettiğini biliyor muydunuz?

Abdülkerim ne yaptıda ismi yazılmadı? Oynamayan oyuncuları doldurmuşlar gene.Rakibin antrenman takımı oldu resmen sezona hazırlayacaklar topunu.Gökhan Sazdağı yok.Günay yok.Topçuçağırma kıstasları nedir bir türlü anlayamadık.
Abdülkerimi almamalarına bir şekilde sevindim.Geçen sezon dinlenememişti.Bu sezon güzelce tatil yapar ama üzülmüştür.
Abdülkerim,defans oyuncusu diye çağrılanların topundan daha iyi sezon geçirdi.Defansta 1.sıraya yazılmalı.Sorun yok ise.

Bizimkiler hariç senin seçtiğin kadroyu…

Bizden kimseyi almasalardı keşke.

Özellikle BAY biraz dinlensin yav. Çocuk 54 maça çıktı bu sezon.

Maclardan en azindan birine gitmek istiyordum da Fenerin coplerini seyretmek istemiyorum yaw.

Geri
Üst Alt