A Milli Futbol Takımımızın Aday Kadrosu Belli Oldu

Muhammed Damar
Mert Kömür
Taylan Bulut
Umut Tohumcu

Bu adamlari milli takima kazandirmalari lazim.

ABD ve Meksika ile oynayacağı özel maçlar için bugün akşam saatlerinde Amerika Birleşik Devletleri'nin Boston kentine yolculuk edecek A Millî Takımımızın aday kadrosunda zorunlu olarak değişikliğe gidildi.

Paris Saint-Germain ile Inter arasında oynanan UEFA Şampiyonlar Ligi finalinde sakatlık geçirerek oyundan çıkan Hakan Çalhanoğlu'nun Almanya'da gerçekleştirilen muayene ve tetkik sonuçlarını inceleyen A Millî Takım teknik heyeti, futbolcunun özel maçlar döneminde tam olarak sağlığına kavuşamayacağını tespit ettiğinden, oyuncumuzun aday kadrodan çıkarılması uygun bulundu.

A Millî Takım sağlık heyetinin Uğurcan Çakır ve Mustafa Hekimoğlu'na kampta yaptığı muayene ve tetkiklerin ardından iki oyuncunun da mevcut sakatlıklarının özel maçlar döneminde tam olarak iyileşmeyeceği belirlendiğinden, millî futbolcularımızın aday kadrodan çıkarılmasına karar verildi.

Ayrıca, Galatasaray'dan Ahmed Kutucu da ABD'ye gidecek aday kadroya dâhil edildi.

TFF

Fbnin yedekleri aldığı sürece deli gibi rakibi desteklemeye devam edeceğim

Yok o kadar hocam benim için Galatasaray çok daha önde bize istemediğim adam gelse takımdan vazgecmem de saçma sapan adamlar torpille girdiği sürece milli takım pek umurumda olmaz Galatasaraydan çok daha aşağıda benim için

Gidip gitmeme.konusunda hala kararsizim. Bu kadar yanli bir kadro olamaz. Hazirlik maclarina bari fenerin coplerini cagirma yaw . 7 saat yol gidecem deger mi degmez mi bilemiyorum..

Geri
Üst Alt