A Milli Futbol Takımı'nın İskoçya ve Çekya Maçlarının Aday Kadrosu Açıklandı

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
A Milli Futbol Takımımızın, İskoçya ve Çekya ile oynayacağı özel maçların aday kadrosu açıklandı.

Kadroda Galatasaray'dan sadece Kerem Aktürkoğlu bulunuyor.

Arda Güler, ilk kez A Milli Takım'a davet edildi ve 10 numara oynayacak.

Cenk Tosun, Deniz Türüç ve Emre Mor da uzun bir aradan sonra tekrar kadroya alındı(!)

1668081617536.png

Ya bırak bu işleri ismail yüksekmiş falan

Bu kadroyu kim yapıyor arkadaş. Talha var, Abdülkerim yok. Bu sezon oynamayan, sakatlıklarla boğuşan Emirhan İlkan, Doğukan Sinik var

Lig ikincisi takimdan sadece 1, Fener'den 6, Trabzon ve Besiktas'tan 3'er oyuncu cagirmislar.

Fener'den aldiklari Arda'nin ligde oynadigi dakika sayisi 30. Saka gibiler gercekten.
Arda'yi parlatmalari lazim Ali Koc oyle istemis. Yoksa iyi fiyata nasil satsinlar?

Lig ikincisi takimdan sadece 1, Fener'den 6, Trabzon ve Besiktas'tan 3'er oyuncu cagirmislar.

Fener'den aldiklari Arda'nin ligde oynadigi dakika sayisi 30. Saka gibiler gercekten.
İrfan eğribayat'ı yedek kaleci olarak alır bir sonraki kadroya. fenerin tüm türklerini alacak. serdar dursun ne hikmetse dışarıda kalmış. has adamıydı

İrfan eğribayat'ı yedek kaleci olarak alır bir sonraki kadroya. fenerin tüm türklerini alacak. serdar dursun ne hikmetse dışarıda kalmış. has adamıydı

Serdar Dursun Almanya'ya gitmek istiyor diye bir sey okumustum, dünyanin en iyi hocasi Jesus oynatmiyor diye.

Keşke keremide almamış olsalardı
Sikecilerin ardayi o fizikle alıp cocugada kötülük yapiyorlar

Abdülkerim’in cezasının inmesi ve kargalara karşı oynaması çok koymuş kuşum stefan’a.

Senin derdini...

Fener'den 6 topcu yetmiyor 7. oyuncuyu istiyor bir de.

Ardayi o fizikle hiçbir büyük takım almaz ,yalı koç gitmezse napoliye yada hülle citye olabilir anca
Ama herifin benim oyuncuları parlat diye heryerde para akıttığı gerçek

Keşke DK'da olsaydık da fb ağırlıklı kadro ile iyicene rezil olsaydık. Çok sevinirdim, yalan yok. Bunlar gidene kadar MT'yi desteklemiyorum zaten...Ki görüyoruz da torpille bu kadar oluyor. 😌

Geri
Üst Alt