A Milli Takım Aday Kadrosu Açıklandı!

Yanlışım varsa düzeltin ama bu Babacan takımında oynamıyor benim bildiğim ,
malum ayı desen 1 aydan fazladır oynamıyor hem sakatlığı varmış ,
Mersin kalecisi Nihat'ın nesi eksik acaba eski yada yeni şikecigillerden olmaması mı , yada arkasında malum dayılarının olmayışımı ,
yani Nihat bir örnek O'nun gibi başka kalecilerde var !
Oynuyor abi. Bizim Ufuk da bunun yedeği.

I am the one who knocks!

Hakanın ilk 11 de başlamadı için daha be yapması lazım acaba ?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Volkan Babacan sevdası nedir anlamadım. Volkan Demirel kaç haftadır oynamıyor. Mert Günok var. Ayrıca Onur'u da bir çırpıda silmesi doğru değil. İzlanda maçında iki tane önemli kurtarışı vardı. Takım genel olarak kötüydü. Onur ne yapsın. Ayrıca forvetlerimizin bu kadar formsuz olduğu dönemde bile Muhammet Demir ve Oğulcan Çağlayan'ın olmadığı kadroda kimse yeniden yapılanmadan falan söz etmesin.

Yeni gordum.Mert'i almamis.Volkanlari almis.Buyuk bir hata

Volkan Babacan sevdası nedir anlamadım. Volkan Demirel kaç haftadır oynamıyor. Mert Günok var. Ayrıca Onur'u da bir çırpıda silmesi doğru değil. İzlanda maçında iki tane önemli kurtarışı vardı. Takım genel olarak kötüydü. Onur ne yapsın. Ayrıca forvetlerimizin bu kadar formsuz olduğu dönemde bile Muhammet Demir ve Oğulcan Çağlayan'ın olmadığı kadroda kimse yeniden yapılanmadan falan söz etmesin.

Onur 6 ay sakat.

Volkan

Caner Semih Ömer G.Gönül

Mehmet Topal Bilal

(Gökhan Töre)Olcay Hakan Ç. Arda

Pektemek

4-2-3-1

Babacan kim yaa..Neyse Kaan Ayhani almis, tam bizlik aslinda sagbek,stoper teknigi cok iyi ama Schalke birakmaz 11 oyuncusu oldu 19 yasinda.

----------------Tolga---------------

GG-------Ömer-------Semih----Caner

----------Kaan------Oguzhan-----

Olcan----------Hakan----------Arda

--------------Pektemek---------

Kaan stoper ve sağ bek oynamiyor mu? Benim izlediğim tüm maclarda bek ve stoper oynadi.

Bu arada Tolgay yada Tolga Cigerci neden yoklar? Almanyayi mi sectiler? 2side Milli takima seviye atlatirdi.

Kaan stoper ve sağ bek oynamiyor mu? Benim izlediğim tüm maclarda bek ve stoper oynadi.

Bu arada Tolgay yada Tolga Cigerci neden yoklar? Almanyayi mi sectiler? 2side Milli takima seviye atlatirdi.

Tolga Cigerci kasim ayina kadar sakat maalesef. yoksa bu takima ilac olur. Topal yerine oynasa takim seviye atlar. Tolgay in Türkiye icin oynama ihtimali yok maalesef. Kaan Ayhan savunmanin her bölgesinde oynar. 6 numara da daha da iyi oynar.

---------------------------------------------Tolga-------------------------------------------------

--Gökhan---------------Semih-----------------------Ömer------------------Caner---------------

--Töre-------------------Topal------------------------Oğuzhan--------------Arda-----------------

---------------------------------------Hakan Çalhanoğlu--------------------------------------------

---------------------------------------Mustafa Pektemek---------------------------------------------

Orta sahada da oynayabiliyor.

Ikisi de karar vermedi daha yanılmıyorsam. Zaten alman milli takımı ikisini de çağırmaz. Tolga Berlin de hiç şans bulamıyor hem zaten sakat galiba.

I am the one who knocks!

Berbat bir kadro. Eyyam ve ahbap-çavuş ilişkileri izleri taşıyor. Formsuzlar, karaktersizler (ayılar) ve kulüplerinde bile oynamayan adamlar Milli Takıma giriyor. Mersin kalecisi Nihat sene başından beri harikalar yaratıyor ama ne hikmetse Volkan Babacan sürekli çağrılıyor. Sadece Akhisar'ın 2 çok formda oyuncusu ve Kaan Ayhan'ın çağrılmasına adil kararlar diyebiliriz. Gerisi tamamen ezbere.

Beklerde sorun var. Savunmalari cok kötü.Her macta kanatlar otobana dönüyor. Savunmada lider yok. Takimda organizasyonun osu yok. Turkiyede forvet sorunu var. Pektemek falan o sorunu cözemez. CMler formsuz Selcuk ve 34-35 yasindaki Emre. Tek alternatifleri bile yok. Takimda sadece kanatlarda sorun yok alternatif olarak. Arda ve Hakanin takimi cok organize ve bir cok hucum plani olan takimlar. Milli takimda bir hucum plani bile yok, bireysel yeteneğe dayaniyor, bu yüzden Ardadan Atletico, Hakandan Leverkusen perfonmansi beklemek imkansiz.

Milli takimin ilk 2e gireceğine düsünmüyorum.

Geri
Üst Alt