Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.454
- 19.359
- 2.633
Tolga-GG-Kaan(Ömer)-Semih-Caner-Topal- Hakan- Oğuzhan-Arda-Olcay-Pektemek gibi hücumcu bir 11 ile çıkardım ben.
Emre Can türkiyeyi seçseydi de Topaldan kurtulsaydik artik.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tolga-GG-Kaan(Ömer)-Semih-Caner-Topal- Hakan- Oğuzhan-Arda-Olcay-Pektemek gibi hücumcu bir 11 ile çıkardım ben.
Oynuyor abi. Bizim Ufuk da bunun yedeği.Yanlışım varsa düzeltin ama bu Babacan takımında oynamıyor benim bildiğim ,
malum ayı desen 1 aydan fazladır oynamıyor hem sakatlığı varmış ,
Mersin kalecisi Nihat'ın nesi eksik acaba eski yada yeni şikecigillerden olmaması mı , yada arkasında malum dayılarının olmayışımı ,
yani Nihat bir örnek O'nun gibi başka kalecilerde var !
E o zaman ben neden İBB maçında hep Ufuk'u kalede görüyorum :38573:,Oynuyor abi. Bizim Ufuk da bunun yedeği.
Volkan Babacan sevdası nedir anlamadım. Volkan Demirel kaç haftadır oynamıyor. Mert Günok var. Ayrıca Onur'u da bir çırpıda silmesi doğru değil. İzlanda maçında iki tane önemli kurtarışı vardı. Takım genel olarak kötüydü. Onur ne yapsın. Ayrıca forvetlerimizin bu kadar formsuz olduğu dönemde bile Muhammet Demir ve Oğulcan Çağlayan'ın olmadığı kadroda kimse yeniden yapılanmadan falan söz etmesin.
Çok kötü. Takip edemedim.Onur 6 ay sakat.
Kaan stoper ve sağ bek oynamiyor mu? Benim izlediğim tüm maclarda bek ve stoper oynadi.
Bu arada Tolgay yada Tolga Cigerci neden yoklar? Almanyayi mi sectiler? 2side Milli takima seviye atlatirdi.
Orta sahada da oynayabiliyor.Kaan stoper ve sağ bek oynamiyor mu? Benim izlediğim tüm maclarda bek ve stoper oynadi.
Bu arada Tolgay yada Tolga Cigerci neden yoklar? Almanyayi mi sectiler? 2side Milli takima seviye atlatirdi.
Tolgay Almanyayi secmis.Orta sahada da oynayabiliyor.
Ikisi de karar vermedi daha yanılmıyorsam. Zaten alman milli takımı ikisini de çağırmaz. Tolga Berlin de hiç şans bulamıyor hem zaten sakat galiba.
I am the one who knocks!