- 26 Eylül 2012
- 122.125
- 72.739
- 5.068
Ama benim bildiğim A Takım ile maça çıkmadı. Bundan sonra da çıkamaz.Tolgay Almanyayi secmis.
I am the one who knocks!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ama benim bildiğim A Takım ile maça çıkmadı. Bundan sonra da çıkamaz.Tolgay Almanyayi secmis.
Hayır neden Ertuğrul falan değil de Babacan alınıyor bu kadroya?
Biraz tarafsız ol be Terim.
Berbat bir kadro. Eyyam ve ahbap-çavuş ilişkileri izleri taşıyor. Formsuzlar, karaktersizler (ayılar) ve kulüplerinde bile oynamayan adamlar Milli Takıma giriyor. Mersin kalecisi Nihat sene başından beri harikalar yaratıyor ama ne hikmetse Volkan Babacan sürekli çağrılıyor. Sadece Akhisar'ın 2 çok formda oyuncusu ve Kaan Ayhan'ın çağrılmasına adil kararlar diyebiliriz. Gerisi tamamen ezbere.
Ama benim bildiğim A Takım ile maça çıkmadı. Bundan sonra da çıkamaz.
I am the one who knocks!
Bazi oyunculari çagirmaliydi, ama alternatiflerde pek iyi oldugunu söylemeyiz.
Hazirlik maç da oynamiyoruz, yani fazla kreatif kadro kuramaz.
gs-fb olayı demiyorum. Babacan'ın ibb'ye transfer olduktan sonra sürekli milli takıma çağırılması tasadüf mü? Ya da Babacan panter mi oldu birden?''Taraf'' ı anlamadım...Ertuğrul' un bonservisi FB de, diğer alternatif de FB li Mert?!...Babacan' ı niye kayırsın ki?...Babacan tercihini doğru bulmuyorum ayrı konu...
Ama benim bildiğim A Takım ile maça çıkmadı. Bundan sonra da çıkamaz.
I am the one who knocks!
Bak bunu bilmiyordum. Enayilik yapmış. Almanlar bunu hayatta çağırmaz milli takıma.Tolgay'a Türkiye Kapalı
Şöyle bir haber var, buna göre Tolgay önce bizde u19 ve u21'de oynamış daha sonra Almanya'yı seçip Almanya u20'de oynamış. Bu yüzden artık Türkiye'yi seçme şansı yokmuş. Kendi önünü kapatmış bir nevi.
Bak bunu bilmiyordum. Enayilik yapmış. Almanlar bunu hayatta çağırmaz milli takıma.
I am the one who knocks!
Aynen niye böyle bir şey yapmışsa artık. Yalnız Kaan Ayhan da hem bizde hem Almanya'da Milli Takımların alt yaş gruplarında oynamış, onun böyle bir problemi olmamış. Acaba o tercih yapmadığı için mi sıkıntı olmadı onu anlayamadım. Biraz tuhaf geldi doğrusu.