A Milli Takım Aday Kadrosu Açıklandı!

Hayır neden Ertuğrul falan değil de Babacan alınıyor bu kadroya?

Biraz tarafsız ol be Terim.

''Taraf'' ı anlamadım...Ertuğrul' un bonservisi FB de, diğer alternatif de FB li Mert?!...Babacan' ı niye kayırsın ki?...Babacan tercihini doğru bulmuyorum ayrı konu...

Berbat bir kadro. Eyyam ve ahbap-çavuş ilişkileri izleri taşıyor. Formsuzlar, karaktersizler (ayılar) ve kulüplerinde bile oynamayan adamlar Milli Takıma giriyor. Mersin kalecisi Nihat sene başından beri harikalar yaratıyor ama ne hikmetse Volkan Babacan sürekli çağrılıyor. Sadece Akhisar'ın 2 çok formda oyuncusu ve Kaan Ayhan'ın çağrılmasına adil kararlar diyebiliriz. Gerisi tamamen ezbere.

Bazi oyunculari çagirmaliydi, ama alternatiflerde pek iyi oldugunu söylemeyiz.
Hazirlik maç da oynamiyoruz, yani fazla kreatif kadro kuramaz.

Bazi oyunculari çagirmaliydi, ama alternatiflerde pek iyi oldugunu söylemeyiz.
Hazirlik maç da oynamiyoruz, yani fazla kreatif kadro kuramaz.

Zaten elde fazla malzeme yok o kesin ama oynamayan bazı oyuncuları kadroya alması saçma. Yabancı sınırını sözde yerliler oynasın diye koyuyorlar, gel gelelim Milli Takım'a kendi kulüplerinde oynamayanlar falan giriyor tuhaf şekilde. Milli Takım'a kim istikrarlı ve iyi durumdaysa o girmeli.

''Taraf'' ı anlamadım...Ertuğrul' un bonservisi FB de, diğer alternatif de FB li Mert?!...Babacan' ı niye kayırsın ki?...Babacan tercihini doğru bulmuyorum ayrı konu...
gs-fb olayı demiyorum. Babacan'ın ibb'ye transfer olduktan sonra sürekli milli takıma çağırılması tasadüf mü? Ya da Babacan panter mi oldu birden?

Bu Kaan sağbek mevkiinde nasıl?...Ujfalusi ve Ramos gibi hem stoper hem sağbekte çok iyi performans gösterebiliyorsa, Tarık yerine tercih edilebilirdi, yine de düşünülmeli önlibero ve Stoper için, eğer iyiyse...Pek seyretme şansım olmadı, Almanya da olanlar bilgi verebilir mi?...

Ama benim bildiğim A Takım ile maça çıkmadı. Bundan sonra da çıkamaz.

I am the one who knocks!

Tolgay'a Türkiye Kapalı

Şöyle bir haber var, buna göre Tolgay önce bizde u19 ve u21'de oynamış daha sonra Almanya'yı seçip Almanya u20'de oynamış. Bu yüzden artık Türkiye'yi seçme şansı yokmuş. Kendi önünü kapatmış bir nevi.

Tolgay'a Türkiye Kapalı

Şöyle bir haber var, buna göre Tolgay önce bizde u19 ve u21'de oynamış daha sonra Almanya'yı seçip Almanya u20'de oynamış. Bu yüzden artık Türkiye'yi seçme şansı yokmuş. Kendi önünü kapatmış bir nevi.
Bak bunu bilmiyordum. Enayilik yapmış. Almanlar bunu hayatta çağırmaz milli takıma.

I am the one who knocks!

Bak bunu bilmiyordum. Enayilik yapmış. Almanlar bunu hayatta çağırmaz milli takıma.

I am the one who knocks!

Aynen niye böyle bir şey yapmışsa artık. Yalnız Kaan Ayhan da hem bizde hem Almanya'da Milli Takımların alt yaş gruplarında oynamış, onun böyle bir problemi olmamış. Acaba o tercih yapmadığı için mi sıkıntı olmadı onu anlayamadım. Biraz tuhaf geldi doğrusu.

mertı alsa hatalı gol yese butun medya nıye volkan cagrılmadı soyle boyle dıyecek. bı oncekı t.d de kım cagrılmıs takıp etmıyordunuz bıle terım var ya bı yerden acıgını yakalayalım da sallayalım mantıgı var..neymıs mersinli nihat varken babacan ı nıye cagırmıs allahım ya eleştirdıklerı seye bak :D

Formda ve oynayan akhisarlı Oğuz varken yedek kaleci için, babacan ya da ayı hangi kararla alınıyor acaba.

Aynen niye böyle bir şey yapmışsa artık. Yalnız Kaan Ayhan da hem bizde hem Almanya'da Milli Takımların alt yaş gruplarında oynamış, onun böyle bir problemi olmamış. Acaba o tercih yapmadığı için mi sıkıntı olmadı onu anlayamadım. Biraz tuhaf geldi doğrusu.

Burda mesele resmi mac yapip yapmadigi. hazirlik maclari sayilmiyor. Kaan bizle hazirlik kampi yapmis, sonra alman genc takimlarinda oynadi. ardindan bizle resmi maclara cikti. yani bi kere milli takim degistirdi. bir tane hakki var zaten onu da kullanmis. Tolgay bizle resmi mac yapip almanya ya gecti. orda da resmi mac oynadi ve sansini kaybetti. maalesef bu konulara hakim olmayan menejerleri var futbolcularin. futbolcular zaten bi haber.

kaan i merak edenler Kaan Ayhan | Goals, Skills and Assists | Rising Star | 13/14 [HD] - YouTube

Mert Gunok yedek beklerken milli takima cagriliyor takiminda oynarken cagrilmiyor anlayamadim

LG-P920 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

osman tarık :D volkan babacanın siyasi kişiliğinden ötürü milli takıma alınması tam bir skandal rezalet

ayi volkan haric yillar sonra ideal bir milli takim kadrosu...

izlanda'dan 3 tane yiyince ft'nin akli basina gelmis :D

Volkan ne kadar karaktersiz olsa da Onur dan sonra muhtemelen en iyi türk kaleci.

Babacan'i bende anlamadim.

Ayı'nın dönmesi normal. Volkan Babacan neden? Bilal Kısa ve Güray Vural hakkettiğini bulmuş. Bu Kaan Ayhan kardeş kim?

Geri
Üst Alt