A Milli Takım Mevcut Jenerasyon

Veysel'in listede olmamasi buyuk haksizlik olmus hemde kendi taraftari tarafindan.G.G'den formayi kapma olasiligi olan 1 nolu oyuncu bence ki zaten Milli takimda G.G uyurgezer gibi takiliyor.

Sonuna not düşmüşüm Unuttuklarım olursa siz yazın diye reis. Ekledim Veysel'i de.

Veysel'in listede olmamasi buyuk haksizlik olmus hemde kendi taraftari tarafindan.G.G'den formayi kapma olasiligi olan 1 nolu oyuncu bence ki zaten Milli takimda G.G uyurgezer gibi takiliyor.

Eskiden Fener için kendini paralıyordu tabiri caizse. Milli takımda ise yokları oynadı yıllardır. Ama artik Fener için de pek bir faydası olmuyor. O hırbo oynayacağına gelecek vaad eden Veysel oynasın hadi o da oynamayacaksa bu ölmüş Gökhanın yerine bizim Sabri hayli hayli oynar,

Tapatalk

Fatih hoca eğer emrebelöz ve volkanı milli takıma alırsa yemişim o jenerasyonu. dahada kötüsü bunları abi diye milli takıma alırsa s...m böyle jenerasyonu.. yapacağı tercihler kaderini belirleyecek. adam gibi tercihler yapar ve fenerin pisliklerini milli camiaya sokmazsa yeniden milli birlik oluşursa belki 2.olabilir derim .aksi takdirde bu grupta normal olarak 5.oluruz

Sonuna not düşmüşüm Unuttuklarım olursa siz yazın diye reis. Ekledim Veysel'i de.

Pardon renktas goremedim notu, oyle iste bunlar bizimkiler listesi sandim :) Almanyada,Hollandada yukselise gecen bikac Turk asilli oyuncu daha var Yunus Malli,Bilal Basakcioglu vs gibi ,tabi Avci stayla direk alin size forma demek olmaz ama potansiyel oyuncu olarak hic fena degiliz bence.

Tolga'yı biliyorum ama maçlarını izlemedim. Youtube videoları yeterli değil geniş çaplı fikir edinmek için.

Ben Türkiye'yi seçeceğine ihtimal vermiyordum Almanya Milli takımından da teklif almıştı. Ama bizi seçti. Maçları bulabilirsem eklerim fikir sahibi olman için. Kanatta da oynayabiliyor fakat ortada çok daha iyi boyu ve fiziği de buna uygun. 2018'de Alper - Tolga orta sahası olma ihtimali yüksek. Milli takımımızın Forvet sıkıntısı dışında başka bir sorunla karşılaşacağını sanmıyorum uzun vadede.

Eskiden Fener için kendini paralıyordu tabiri caizse. Milli takımda ise yokları oynadı yıllardır. Ama artik Fener için de pek bir faydası olmuyor. O hırbo oynayacağına gelecek vaad eden Veysel oynasın hadi o da oynamayacaksa bu ölmüş Gökhanın yerine bizim Sabri hayli hayli oynar,

Tapatalk

Bazi oyuncular artik Milli takimda geri plana cekilmeli bazilari da tamamen cekilmeli.Emre,Ayi vs bunlara artik forma gosterilmemeli,Selcuk ve Gokhan Gonul gibilerine ise en kotu forma sizin degil mesaji verilmeli ama yeri geldimi cikip oynayacaksiniz mesajiyla birlikte.

Su Nuri'nin durumu Milli Takimin durumuna isiktir adete neden basarili degiliz sorusunun cevabidir.Hatirliyorum 10 sene once ilk Milli Macinda Almanyaya gol atmisti ve Fatih Terim'Onumuzdeki yillar oyun planimizin merkezinde Nuri olacak' demisti..Adam o mactan sonra 50 tane Milli Takim macina cikti kimse ne oynadigini hatirlamiyor bile..

Iste bu potansyelin farkina varmak ama kullanamamaktir.Umarim artik asariz.

2nci olabiliriz.

Kaliteliyiz, ve Çek ve Izlandayi yenecek kadar güçlüyüz.

Terim hoca ne yapacagini biliyor.

Ben Türkiye'yi seçeceğine ihtimal vermiyordum Almanya Milli takımından da teklif almıştı. Ama bizi seçti. Maçları bulabilirsem eklerim fikir sahibi olman için. Kanatta da oynayabiliyor fakat ortada çok daha iyi boyu ve fiziği de buna uygun. 2018'de Alper - Tolga orta sahası olma ihtimali yüksek. Milli takımımızın Forvet sıkıntısı dışında başka bir sorunla karşılaşacağını sanmıyorum uzun vadede.

Tamam, teşekkürler. Bakarım maçlara eğer bulabilirsen.

Bizim milli takımın şu an dediğin gibi en büyük sıkıntısı forvet. Bizde de zaten aynı sıkıntı var. En iyi Türk forvet Burak işte, gerisini sen düşün. O sorunu uzun yıllar aşamayız, başka yollar bulmalıyız.

Bu gruptan çıkarız arkadaşlar rakipler iyi değil Hollanda bütün maçlarını kazanabilir mi kazanamaz mı onu tartışabiliriz mesela. He çıkamazsak kapatsınlar Milli Takımı :)

Niye kadro yapmıyorsunuz ya niye kardolar???

Onur

Gökhan - Semih - Ömer - Caner

Veysel - Nuri

Hakan Ç. - Arda - Olcan

Burak

Ohhh rahatladım

Tarık Çamdal, Aytaç Kara, Şener Özbayraklı da listeye eklenebilir ama bu jenerasyondan ben pek bir şey çıkacağını zannetmiyorum. 1-2 isim dışında fark yaratacak oyuncu yok milli takımda. Aç gibi koşarlar o ayrı konu ama Milli Takımlar düzeyinde "kalite" olmazsa olmaz bir faktördür.

Onur​

Gökhan - Semih - Ömer - Caner

Topal - Selçuk Inan​

Arda - Hakan Çalhanoglu - Olcan

Burak

2ncilige dogru.

Çalhanoglu, Semih ve Salih Uçan hariç pek yeteneklerimiz yok, bence bu oyuncularin çogu Avrupada oynamali lazim çünkü türk kulüplerde onlarin degerini bilmiyorlar.

Tamam, teşekkürler. Bakarım maçlara eğer bulabilirsen.

Bizim milli takımın şu an dediğin gibi en büyük sıkıntısı forvet. Bizde de zaten aynı sıkıntı var. En iyi Türk forvet Burak işte, gerisini sen düşün. O sorunu uzun yıllar aşamayız, başka yollar bulmalıyız.

En iyisi Burak falan degil. Emre Güral, Deniz Yilmaz, Cenk Tosun bunlarin hepsi cok daha yetenekli. Bizim lig sadece 3 büyüklerden ibaret degildir, bunu fark edemedigimiz sürece daha coook eleniriz.

Fatih Terim ve tek forvet ? :asd:

Onlarin bi kere teknigi ve oyun zekasi var. O bile yeter.

Önemli olan o degil, önemli olan gol atmasi bence.

Güral daha ilk sezonu bile bitmedi, Sercan Yildirim gibi olmayacagini nasil biliyorsun? Deniz Yilmaz ve Cenk bence milli takim için yetersizler, Hannover'un ilk takimda bile kalamadi, gerçi ikisini pek izlemedim.

Burak formdayken çok gol atabiliyor ve Arda, Çalhanoglu, Olcan'li bir milli takimda ona pes verecek adam çok olur. Bence bu milli takimin 1. forveti olmali.

Geri
Üst Alt