A Milli Takım Mevcut Jenerasyon

İhtimaller dahilinde renktaş.Mutlak surette revizyon yapılması şart.Artık ezbere çıkartılan kadrolara kimsenin tahammülü yok.Bu mantalite ile gidersek bu grup bizi fazlasıyla zorlar.

Renktaş, Terim zamanında Yusuf Şimşek, Ceyhun Eriş, İbrahim Üzülmez gibi 35 yaşında ki adamlarla Dünya Kupası grubundan çıkmaya çalışıyordu. Ben farklı bir şey yapacağını pek düşünmüyorum ama her şartta biz zorlanıcaz o kesin. Çünkü artık elimizde fark yaratacak oyuncular yok. Yetersiz oyunculardan kurulu bir Milli Takımız biz. Ama şu gruptan yine de çıkmamız lazım, çünkü olabilecek en basit grup buydu.

Renktaş, Terim zamanında Yusuf Şimşek, Ceyhun Eriş, İbrahim Üzülmez gibi 35 yaşında ki adamlarla Dünya Kupası grubundan çıkmaya çalışıyordu. Ben farklı bir şey yapacağını pek düşünmüyorum ama her şartta biz zorlanıcaz o kesin. Çünkü artık elimizde fark yaratacak oyuncular yok. Yetersiz oyunculardan kurulu bir Milli Takımız biz. Ama şu gruptan yine de çıkmamız lazım, çünkü olabilecek en basit grup buydu.

Daha önce belirtmiştim Bora.Eğer bu gruptan çıkamıyorsak TFF dilekçe verip organizasyonlardan muaf tutulmasını talep etmeli.

Daha basit gruplar mevcut. Bizimkisine ortalama diyelim. Özellikle son 2 torbadan en zor takımları çektik. Tabi o takımları alacakları sürpriz puanlar bizim lehimize de olabilir.

B ve F grupları daha kolay bence.

Daha önce belirtmiştim Bora.Eğer bu gruptan çıkamıyorsak TFF dilekçe verip organizasyonlardan muaf tutulmasını talep etmeli.

Hayatta hiçbirşeyin garantisi yok.Futboldada öyledir.Futbol tarihini bir araştırın ne ilginç olaylar ne maçlar ne durumlar var bir gözatın.Top yuvarlaktır kesin çıkacağız diye bir kaide olmasada

beklentiler o yönde olabilir.

Daha basit gruplar mevcut. Bizimkisine ortalama diyelim. Özellikle son 2 torbadan en zor takımları çektik. Tabi o takımları alacakları sürpriz puanlar bizim lehimize de olabilir.

B ve F grupları daha kolay bence.

Yani bu kuraları ne kadar kolay çekebilirsin ki, 1 milyar dolarlık lige sahipsin ama Letonya'ya, İzlanda'ya burun kıvırmak bana saçma geliyor. Pek itiraz etme lüksümüz yok bence bu gruba.

Yani bu kuraları ne kadar kolay çekebilirsin ki, 1 milyar dolarlık lige sahipsin ama Letonya'ya, İzlanda'ya burun kıvırmak bana saçma geliyor. Pek itiraz etme lüksümüz yok bence bu gruba.

Letonya kolay da İzlanda harici her takım gelebilirdi. DK elemelerine de 6. torbadan girdiler gruptan 2. çıktılar. 2. torbadan da fena takım gelmedi aslında dediğin gibi çok da burun kıvrılacak grup değil.

Volkan Demirel,

Rüştü Reçber,

Tolga Zengin.

Sabri Sarıoğlu,

Gökhan Zan,

Emre Aşık,

Servet Çetin,

Hakan Kadir Balta,

Uğur Boral,

Emre Güngör.

Mehmet Aurelio,

Mehmet Topal,

Emre Belözoğlu,

Tümer Metin,

Hamit Altıntop,

Ayhan Akman,

Arda Turan,

Tuncay Şanlı,

Kazım Kazım.

Gökdeniz Karadeniz,

Nihat Kahveci,

Semih Şentürk,

Mevlüt Erdinç.

Çok değil daha 2008de bu kadroyla bu gruptan ikinci çıkmayı başarmakla kalmayıp, Yarı Finali gördük biz. Şuan ki kadromuz 2008'de ki kadromuzdan çok daha iyi. Umur Öztürk'ünde söylediği gibi mesele Potansiyeli ortaya çıkarmak.

Volkan, Aurelio, Servet, Balta, Hamit, Uğur Boral, Semih Şentürk kariyerinin en iyi sezonlarını geçiriyordu o zaman.

Arda, Gökdeniz, Nihat gibi kaliteli oyuncular ve Tuncay,Hamit, Emre B.-gerçi yemişim onun liderliğini gibi lider özellikli isimler de vardı.

Formu şimdiden geride olan tek isim Tolga,Sabri ve Gökhan Zan denebilir.

Grup sürecinde ise hala Hakan Şükür'de faydalanabiliyorduk.

Geri
Üst Alt