Hakan Kuzu
Büyük Kaptan
- 1 Şubat 2021
- 23.850
- 18.946
- 1.188
Sizce hangi 9 oyuncu cikmali kadrodan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zamanında Sinan Gümüş'te olduğu gibi vatandaşlık sorunu olabilir.Eren dinkci neden kadroya alınmaz adam bundesliga da 10 gol 4 asist yapmış.
Degil reis, en fazla 26 oyuncu götürebiliyon sampiyonaya, 9 isim silinecek, 2 hazirlik macindan sonra final kadro aciklanirBu esas kadro degil mi yani
Ben net davet ederdim, inanilmaz hizli herif, skor katkilarida iyi. Alinmaliydi bence.Eren dinkci neden kadroya alınmaz adam bundesliga da 10 gol 4 asist yapmış.
Almanya'nin istediğine dair haber çıkmadı pek. Avrupa şampiyonasına oynama fırsatı varken katılabilirdi bence.Zamanında Sinan Gümüş'te olduğu gibi vatandaşlık sorunu olabilir.
Ya da daha basit cevabı var çocuk Almanya'yı bekliyor olabilir. Ya da daha ihtimalli bir cevap var Milli Takım yetkilileri ayakta uyuyor yine.
Madem eas kadro degil ne diye sürekli açıklanmasıyla alakalı baski vardi montellaya vs yav.Degil reis, en fazla 26 oyuncu götürebiliyon sampiyonaya, 9 isim silinecek, 2 hazirlik macindan sonra final kadro aciklanir
Kadroyu görüyoruz işte, performansa forma göre çağrılmamış oyuncular.Almanya'nin istediğine dair haber çıkmadı pek. Avrupa şampiyonasına oynama fırsatı varken katılabilirdi bence.
Sevgili Okan Hocamız, daha sakatlığı olduğunu söylediği Demirbay yerine 45 dk oynatacak kadar güvenmiyor adama...berkani gözü kapali alirdim!!
Rıdvan kendi mallığına yansın. Kiralık gelse bize göz önünde olur ve full forma bulurdu.Bu Samet Mtyi yakacak. Hoca guveniyor ama yapacak bir sey yok.
Ridvanda kadroda yok