A Millî Takımımızın, EURO 2024 Kadrosu Belli Oldu

TFF, Çağlar Söyüncü'nün uyluk arka adalesinde yaşadığı sakatlık nedeniyle EURO 2024 kadrosundan çıkartıldığını açıkladı.
kaçtı şimdi gönül rahatlığı ile destekleyebilirim

Mert Günok/Uğurcan Çakır/Altay Bayındır

Ferdi Kadıoğlu/Zeki Çelik/Mert Müldür
Ozan Kabak/Merih Demiral
Abdülkerim Bardakcı/Ahmetcan Kaplan
Cenk Özkacar

Kaan Ayhan/Berat Özdemir
İsmail Yüksek/Salih Özcan
Hakan Çalhanoğlu/Orkun Kökçü

Arda Güler/İrfan Kahveci/Yunus Akgün
Enes Ünal/Kenan Yıldız/Yusuf Yazıcı
Barış Yılmaz/Kerem Aktürkoğlu/Semih Kılıçsoy

Kesilecekler: Doğan Alemdar, Berke Özer, Samet Akaydin, Okay Yokuşlu, Can Uzun, Cenk Tosun, Abdülkadir Ömür, Oğuz Aydın

Berat yerine Samet olabilir. Kadro tahminim bu.

Stoper ikilimiz Ozan ve Abdulkerim olmalı zaten. Çağlar olsa torpille oynayacaktı gelmemesi daha iyi.

Evlenmiş heralde pompa yapacaktır o yüzden gelmemiştir sakatlık falan hikayedir.

——————Mert————-
-—Zeki—Ozan—Apo—Ferdi
————Salih—-Orkun——
Barış——-Hakan——Kenan
—————Enes————

Enes’i çok tutmasam da mecburen oynayacak. İdeal 11 bu olmalı.

Hoca derbide oynatsaydı alırdı zaten Montella.
cocuk 2 mac üstü üste oynadigi maclarda 2 gol atti altin degerinde, okay cöpü napmis bu sene? neyin torpili bu? madem okayi aldin 10 gol 2 asistle oynayan ozan tufan niye alinmadi? enteresan secimler olmus!

Harbi Berkan gibi çok yönlü ve dinamik oyuncuyu almamış yeni fark ediyorum. İsmail Yüksek sakat bir de, nasıl döneceği şüpheli. Berkan senin emniyet supabın olurdu. Orta sahadaki diğer oyuncular hep temposuz.

Arda Güler'in hiçbir maçta 11 başlamaması lazım.

elenmemiz kesinleşirse oynayabilir
Bence de kesinlike 11 baslamamali. Oyuna girerse de 80'den falan sonra girmeli. Ben Arda'nin oyuna pek bir katkisi oldugunu dusunmuyorum. Orta sahayi zayiflatiyor aksine. Bazen guzel goller atiyor ama o oynayinca orta saha eksik kaliyor, kosmuyor pek. Hatta gecen sene evimizde yendigimiz 3-0 Fener macinda Kazimcan bile Arda'yi sindirmisti.

Mert
Ozan, Kaan, Abdülkerim
Baris, Ismail, Hakan, Ferdi
Kenan, Kerem
Enes

——————Mert————-
-—Zeki—Ozan—Apo—Ferdi
————Salih—-Orkun——
Barış——-Hakan——Kenan
—————Enes————

Enes’i çok tutmasam da mecburen oynayacak. İdeal 11 bu olmalı.

Kagit üzerinde Salih-Orkun-Hakan ortasahasi güzel duruyor ama gercekte her seferinde rezil oldu. Orkun ve Hakan ayni anda olmuyor.

Kagit üzerinde Salih-Orkun-Hakan ortasahasi güzel duruyor ama gercekte her seferinde rezil oldu. Orkun ve Hakan ayni anda olmuyor.
Orta saha sıkıntımız var zaten. İsmail Yüksek falan oynuyor o derece. Şu anda yazdığım 3lünün artık gerçek performansını ortaya koymasını bekleyeceğiz yapacak bir şey yok.

Hem Hakan hem Arda hem de İrfan aynı anda sahada olursa dağıtırlar bizi. Dengeli bir takım olmalı.

Mert
Zeki - Kaan - Abdülkerim - Ferdi
Hakan
Orkun - İsmail
İrfan - Kenan - Barış​

Bekliyorum ben.

Orta saha sıkıntımız var zaten. İsmail Yüksek falan oynuyor o derece. Şu anda yazdığım 3lünün artık gerçek performansını ortaya koymasını bekleyeceğiz yapacak bir şey yok.
İsmail milli takımda bizdeki Torreira görevi görüyor o yüzden forması banko. O tipte başka oyuncu yok.

Salih ile Orkun'un performansı çok önemli. Bence o ikisinin durumu turnuvadaki kaderimizi belirleyecek.

Geri
Üst Alt