A Millî Takımımızın, EURO 2024 Kadrosu Belli Oldu

Cenk ne bok yemiş de kadroda tutuluyor.

Torpilçocukları… Can henüz 1 kez forma giydi, ben çocuğun yerinde olsam şu terbiyesizlikten sonra gider Almanya lehine yaparım tercihimi. Evet bu turnuva için normalde erken olabilir ama Cenk denen kendi takımında bile yürüyecek hali kalmadığı için 18 yaşında gencin forma şansı bulduğu kişiyi milli takıma almazsın.

Anadolu da bir tane eli ayagi düzgün stoper yokmuydu? Samet nedir.

Semih'in oldugu yerde Can Uzun daha cok hak ediyordu bence.

Barışı da forvette oynatıp yanlış kullanacak.Halbuki kanatta elinde en tehlikeli adam barış.Kenan ve İrfan can dan da hayli hayli daha iyi.Su kadroya önce barışı herhangi bir kanata yazıp sonra diğer oyunculari belirlemesi lazım normalde

Barışı da forvette oynatıp yanlış kullanacak.Halbuki kanatta elinde en tehlikeli adam barış.Kenan ve İrfan can dan da hayli hayli daha iyi.Su kadroya önce barışı herhangi bir kanata yazıp sonra diğer oyunculari belirlemesi lazım normalde

Kenan'la Baris'in ayni pozisyonlarda oynamalari büyük sanssizlik. Ama evet, bu takimin en iyi kanat oyuncusu Baris'tir.

Arda---------Kenan--------Baris

-------------Semih---------------

Irfan uzun zamandir sakat, nasil dönecegi belli degil o yüzden Arda diyorum. Semih ise forvetler arasinda en yeteneklisi gibi duruyor.

mancini'de ceyhun takıntısı vardı montellada'da samet italyan teknik direktörlerde böyle tuhaf takıntılar var nedense :D

Yusuf Yazıcı gerektiğinde Can Uzun’dan fazla katkı verecek oyuncu yani öyle mi?

Kadroda bi tane ben maç alırım diyen topçu yok. Oyuna ağırlık koyacak bireysel yeteneğe aç bu takım. Tüm oyuncular takımlarında yan rol. Ana rolde olan hücumcumuz SIFIR. Böyle milli takım olmaz. Jenerasyon çok iyi dalgalarını geçelim. 6-7 tane gol kralı olabilecek potansiyele sahip forvet vardı havuzda zamanında. İyice yaşlı gibi konuşmaya başladım.

Milli takım gruptan çıkamaz. Kadro baya vasat kendimizi kandırıyoruz.
Liginde en çok gol atan yerli oyuncusu Aytaç Kara denen futbolcumsu olan ülkeden çok fazla bişey beklememek lazım.
Santrafor yok oğlu yok. Gol krallığında sıralamaya giren yerli golcü yok. En üstte Kılıçsoy var bebenin daha milli maçı yok. Kadroda tecrübeli tek golcü Cenk Tosun o da ligin belki de en kötü topçusu. Destan son maçta hattrick yapmasa belki kadroya alınmayacaktı. Bertuğ denen çocuğun koca sezonda 1 golü yok ki Uzun'un gönderilip bunun kalması nasıl açıklanabilir bilmiyorum. Kanatlar idare eder de forvet açısından net olarak turnuvanın en kötüsüyüz. Stoperlerin yarısı sakat, biri yunandan kovuldu biri anca araplarla oynuyor. Kalecilerimiz zaten papatya falı ne hangisinin oynayacağını bilebiliyoruz ne de oynayanın nasıl oynayacağını

arti eksi denkleminde baktigim vakit ; arda 11 de baslarsa asiri sacma olur.

bu sezon toplam 500 dk bile sure almamis(450 dk'ya yakin yanilmiyorsam ) ,mac eksigi ,kondisyonu da cabasi,,,
fiziksel eksikliginden vs bahsetmiyorum bile.

bu euro nun emre mor kontenjani kendisi oldu gorunuse gore.

bu sezon 2000 dk nin uzerin de sure almis, istikrarli ve formda can uzun kadro disina gonderilmis.

nazarim da bu durum bold tezat bir hareket .

diger noktalara ne desem bilemedim. en iyisi ,fazla uzatmadan stoper secimine de yorum yapip birakayim. merih,samet secimleri,,
hadi samet yunanistan liginde gorece disli takimlara karsi sure aldi,performans da bagimsiz. alinisina dair bu bahane olabilir, pek tutmasam da...

ancak merih'in alinmasi nin elle tutulur bir bahanesi yok. son euro da caglar ile beraber yoklari oynadilar. oradan sonra daha da geriye gitti bu ikili.

diger yerlere renkdaslar deginmis zaten.

neyse. benim pek umudum yok, dun dedigim gibi.

basarilar milli takimimiza.

Eski Elit ve orta seker forvetlerimizi gectim, bi ersen martin, okan yilmaz, sinan kaloglu gibi forvet bile yok su an ligde

Milli takımdan bu turnuvada çok birsey olmaz gibi.Zaten 2.olursak çaprazdan büyük ihtimalle fransa gelecek fikstür de iyi değil.

Takımın net kalecisi,sağ beki,stoperi,forveti yok ama sorsan altın jenerasyon yakaladık yine.. sürekli bi altın jenerasyon yakalıyoruz zaten..2016 ve 2020 de de aynı gazla gittik rezil olup geldik.

Geri
Üst Alt