Onat Can Sağıroğlu
10 Numara!
- 22 Kasım 2008
- 19.843
- 25.829
- 2.893
Kenan sol kanat, Barış Alper sağ kanat başlamalı. Kalanları kafasına göre dizsin fark etmez.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu konu salt bu finaller icin degil, uzun vade de dusundugum bir durum.Forvet: *Erencan Yardımcı, *Enis Destan, Can Uzun
*oguz'u forum ve bizim sozluk bayagi ovuyordu, sahsen bizim maclar ve derbiler disinda ligi takip etmiyorum. malesef ligi uzun yillardir genel anlamda takip etmedigim den net bir yorum getiremem alinmasi alinmamasina dair.Kanat: Yusuf Sarı, Oğuz Aydın, Cengiz Ünder, Abdülkadir Ömür
ozan kanimca hakki yenen bir isim. hull ozelinde en istikrarli isimlerden idi.Orta Saha: Salih Uçan, Ozan Tufan, Efkan Bekiroğlu, Berkay Özcan, Berkan Kutlu, Berat Özdemir, Aytaç Kara
ikisini izlemedim, belki br tik *ridvan'i rangers bazli;Sol Bek: Yasin Özcan, *Rıdvan Yılmaz, Eren Elmalı
cenk icin yorumumu bir onceki mesajim da deginmis idim.Stoper: Serdar Saatçı, Emirhan Topçu, Emin Bayram, Cenk Özkaçar
emin cikis da olan bir cizgi de ilerliyordu. saglik olsun. pes etmesin.Kadroya alınmayanların tam listesi. Stoperde Merih ve Samet'ten daha iyi oyuncuları götürmediler. Oğuz Aydın ve Can Uzun'a ayıp ettiler. Enis Destan bile düşünülebilirdi sanki.
sona yazayim istedim ; -kadroya dair ilgili eklenti icin-
Bence olmalıydı. Bayağı iyiydi bu sezon.Can Uzun kadrodan cikarilmasina ne diyosun
Samet yerine sen bile daha çok hak ediyorsun Ogi karşim.Samet yerine Emirhan Topçu daha çok hak ediyordu.
Euro 2024 başlayana kadar eğer sakatlanan oyuncular olursa, onların yerine yeni oyuncuları kadroya dahil edilebilecek. (TRT Spor - Alp Pehlivan)
Yusuf Yazici, Okay Yokuslu falan felan outStoperde ahmetcan olsun, rezil olacaksak genc oyuncularnan olalim, merih ve samet ile ne olacagi zaten belli
Bu kadar ofansif bir kadroyla bizi hasat ederler. Takim yine dun gosterdi ki golu yedigi an maci ceviremiyor, cunku tecrubeli oyuncu eksikligi var + gol yollarinda klas oyuncular yok.Altay
Zeki - Kaan - Abdülkerim - Ferdi
İsmail - Hakan
Barış - Arda - Kerem
Kenan
Bu kadar ofansif bir kadroyla bizi hasat ederler. Takim yine dun gosterdi ki golu yedigi an maci ceviremiyor, cunku tecrubeli oyuncu eksikligi var + gol yollarinda klas oyuncular yok.
Ben Montella'nin yerinde olsam 0-0 uzerine mac taktigimi goturecek sekilde bir strateji ile cikarim.
Suan ileri hattinda 3 ofansif oyuncu yeterli, geri kalan 7 kisi full defans anlayisi ile cikmali. Top bize gectiginde Hakan'a verip o da ondeki 3 oyuncuyu attigi defans arkasina toplarla roket gibi ucurmali.