- 23 Temmuz 2011
- 75.742
- 51.226
- 4.843
Biraz da benim profil resmimi kullansana.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O mu sorun rtas, sakatlik numarasi yaptirilirSakatlık olmadan kadrodan biri çıkarılamıyor, turnuvada olacak diye bir durum yok yani şuan.
Valla bu orta sahasızlıkta bence de alınması gereken bir adamdı. En sıkıntısız yer kanat sayılırken Hull’dan A.Ömür’ü alıp deneyip, orta saha yokluğunda Ozan’ı almamak garip oldu. Top sürer, şut atar, defansın arkasına sarkıp pozisyona girer vs.Ozan tufanı alırdım ben milli takıma, takım şut çekemiyor en azından bi tehdit olurdu, şişko halinden de uzak
Yerine Oguz Aydin geri gelir o zaman.İrfan Can sakatlanmış kadrodan çıkıyormuş
kötü topcu oldugu ortaya cıkacak diye kacıyorİrfan Can sakatlanmış kadrodan çıkıyormuş
Fbnin en iyi adamıydı bu sezonkötü topcu oldugu ortaya cıkacak diye kacıyor
gördük macta rezilligini
Serdar Saatçı geldi zaten. Evladı Samet'i çıkarmaz gibi duruyorYerine Oguz Aydin geri gelir o zaman.
Suan 26 kisi degil miyiz? Irfan Can'da cikarsa 25 mi oluyor yoksa yanlis sayim mi yaptim?Serdar Saatçı geldi zaten. Evladı Samet'i çıkarmaz gibi duruyor
Serdar'la 27 olmuştu. Biri çıkacaktıSuan 26 kisi degil miyiz? Irfan Can'da cikarsa 25 mi oluyor yoksa yanlis sayim mi yaptim?