A Milli Takımın Aday Kadrosu Belli Oldu

Ümit Milli Takımımızda da Emin Bayram ve Kazımcan kadroda

LCtevGp.png

gecen sezon cilgin atan *enes unal'a buyuk haksizlik edildi milli takim dolayli aday kadro secimi yapanlar.
burak vs tuy dikti - is isten gectikten sonra enes anca sure almaya basladi.
ne desem bilemedim o donem. . . sasirmistim ozetle.

bu sezon la liga da yine kaldigi yerden devam ediyor. vakti olan varsa *son macta oynadigi oyunu full maci acip izlesin - hatta izleyicileri gectim , basta, aday kadroyu *secenler (cagrildigi donemlerde bile ilk 11 bir yana - sure bile zor alan bu genc kardesimizi) ozellikle izlesinler...

son macta ic sahada kazandiklari versus real sociedad karsisinda 1 gol 1 asistle maci 2-1 kazanmalarinda resital sundu adeta... ayrica- golu ayin golu olabilir- en azindan benim adima.
gol vidyosu

gol ve asist vidyosu ( asisti sol ayakla yapmasi ayri guzel)

ozellikle formda donemler geciren bir oyuncu *yedek beklerse - haksizlik olur. < *gecen sezon oldugu gibi.

defansa bizim abdulkrim'in cagrilmasini isterdim. *caglar'in en son oynadigi mac neredeyse *4 hafta once idi.

Enes mental açıdan sağlam değil cebelitarıkla oynanan önemsiz en basit maçta bile p6 kaçırınca çöktü anında.gol beklentisinin az olduğu takımların forveti olabilir

Kadroda fazlaca şişirilmiş topçu var turnuvalarda yine patlatacaklar.sağlam bir ön libero ve fw devşirmemiz lazım çok acil en az aurelio kalitesinde

Stoperede ahmetcan monte edilmeli hepsinden daha fazla stoper o çocuk

milli takımı desteklerken lütfen kulüp formalarımız üstümüzden çıkaralım.

Bu ne forvetsizliktir..... Forvetlere bakınca elim ayağım titriyo.

Geri
Üst Alt