Haber A Milli Takım'ın Aday Kadrosu Belli Oldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İrfan Can, Kaan Ayhan, Oğuz Aydın tercihlerini anlayamadım? Celil Yüksel neden yok mesela Kaan yerine o kadar iyi performans gösteriyorken. Adaletsiz geldi bana ama umarım sonuçlar istediğimiz gibi olur.
İzlememiştir celili

Kayhan Oğuz İck ne işi var milli takımda

Tosun u da çağırsaydınız

Ugurcan
Zeki merih apo ferdi
Ismail Hakan
Yunus Arda Kenan
Baris

Mantiklisi böyle galiba

İCK ne yapmışta giriyor takıma. Fenere maçı satan puşt

Ortasahada izlediklerim icinde bence

Calhanooglu, ismail , orkun , celil gibi isimler degerli/tecurbeli ve belli ozellikleri var. Ozenle secilmemis besbelli. Cok sikintili OS duruyir, yetersiz daha dogrusu.

Arda yinda os sayardim ama en buyuk derdimiz forvet.
Forvet diye yazdiklaro - hadi forward tamam ama santrforumuz yok... Yetistiremiyoruz.parlatamiyoruz.

Bu adamlarin hepsi kendi takimlarinda onlerinde strafor/golcu profillerle oynuyorlar.

Aklanmadi mi o olaydan? Ibiza'da bir genc kadin iftira atmis deniliyordu, sonra haberleri takip etmedim.
Yok halen yargi sürecinde. Almanyada ama sucun kanitlanmadigi müddetce sucsuzsundur. Stuttgart bundan dolayi da birinci kaptan yapti kendisini. Arkasinda duruyorlar vs. Diye

Sirf montella karar vermiyordur.

"Hocam sunu da bunu da almak lazim, soz verdik ayip olur simdi" gibi gibi bir suru muhabbet vardir
100%

"GS'den şu kadar oyuncu aldık bu yüzden FB'den de en az x oyuncu almak lazım" gibi şeyler kesin dönüyordur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt