Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.018
- 101.246
- 5.238
tecavüzcü herif ne arıyor MT da
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İzlememiştir celiliİrfan Can, Kaan Ayhan, Oğuz Aydın tercihlerini anlayamadım? Celil Yüksel neden yok mesela Kaan yerine o kadar iyi performans gösteriyorken. Adaletsiz geldi bana ama umarım sonuçlar istediğimiz gibi olur.
Yunus yerine Aral daha mantıklı gibi onun dışında güzel kadroUgurcan
Zeki merih apo ferdi
Ismail Hakan
Yunus Arda Kenan
Baris
Mantiklisi böyle galiba
Aral sagda oynayabiliyorsa o da olabilirYunus yerine Aral daha mantıklı gibi onun dışında güzel kadro
Bay Sf olsun da hainoğlu falan görmek istemiyorumAral sagda oynayabiliyorsa o da olabilir
Ama yok arda saga kerem forvete felan sacma olur
Gider kerem ve Orkunu oynatir simdi bu ismail ve baskasi yerineBay Sf olsun da hainoğlu falan görmek istemiyorum
Orkun olabilir bu arada kendisinden haz etmiyorum ama iyi durumda şuanGider kerem ve Orkunu oynatir simdi bu ismail ve baskasi yerine
Sirf montella karar vermiyordur.Ezbere takım topluyor adam.
Ayıp olur diye milli takım topluyorlarsa kadro da yapıyorlar demektir.Sirf montella karar vermiyordur.
"Hocam sunu da bunu da almak lazim, soz verdik ayip olur simdi" gibi gibi bir suru muhabbet vardir
Aklanmadi mi o olaydan? Ibiza'da bir genc kadin iftira atmis deniliyordu, sonra haberleri takip etmedim.tecavüzcü herif ne arıyor MT da
Onu demeye getiriyorum zaten. Turkiyede bu isler hic sorumluya birakildigini gormedim(FT harici muhtemelen)Ayıp olur diye milli takım topluyorlarsa kadro da yapıyorlar demektir.
Yok halen yargi sürecinde. Almanyada ama sucun kanitlanmadigi müddetce sucsuzsundur. Stuttgart bundan dolayi da birinci kaptan yapti kendisini. Arkasinda duruyorlar vs. DiyeAklanmadi mi o olaydan? Ibiza'da bir genc kadin iftira atmis deniliyordu, sonra haberleri takip etmedim.
100%Sirf montella karar vermiyordur.
"Hocam sunu da bunu da almak lazim, soz verdik ayip olur simdi" gibi gibi bir suru muhabbet vardir