Haber A Milli Takım'ın Aday Kadrosu Belli Oldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kadroyu mümkün olduğunca aynı tutmaya çalışıyor. Adamın tercihi bu yönde. Başarısız olursa bu tercihler sorgulanır.

Elin italyanini da kendimize benzettik. Dk ya gidemedigimiz an tekme tokat yollanmali bize benzedigi icin

Mgünok eren müldür kaan salih irfan kerem oğuz yunus ne alaka bunlar

Aral daha dün 120 dakika tamamladı hadi cikin yine sakat diyin çocuğa

olm sanki cagracak baska oyuncu varda bu niye cagrildi diyonuz, gayet iyi kadro

Kosovonunda baya iyi oyunculari var yanliz he

Avdullahu
Fisnik Asllani
Zhegrova
Hajdari
Muriqi

Cok zor olacak bir de deplasmandayiz finalde

Siyasal islamciyi alması normal ama oguz ve kahveci sahada yoklar ama çağırıyor inatla

Yedek kalecileri şimdi gördüm.

Takımında as kaleci olmayan ve dolayısıyla oynamayan 2 tane adam almış Altay ve Mert ile. Avrupa kupalarında oynayan Samsun'un kalecisi Okan Kocuk niye alınmaz mesela bu maç oynamayan 2 adamlar yerine?

Şu kadroya bak ulan inanilmaz valla.Irfan can kahveci ne alaka yaw kaan ayhan filan hahahahaha milli takim güncel en iyi oyunculardan yani en formda oyuncularyan olusmali ama gel bizim su takima bak ...

Son düzenleme:
Kaleci konusu rezalet. Mert ve Altay gibi aylardır oynamayan iki tane kaleciyi çağırıyorsun ama şu Uğurcan'dan sonra en formda olan Okan Kocuk ve Jankat Yılmaz'ı çağırmıyorsun. Tamam her koşulda Uğurcan oynayacak bu belli, fakat senin yine de oynayan ve formda olan oyunculara sizi görüyorum ve formunuzu takdir ediyorum mesajı vermen lazım.

Milli takım turnuvası kadar saçma mantıksız bir organizasyon yok tümden iptal edilmeli

Can uzun nerede fransada oynayan berke özer nerede samsunspor kalecisi nerede

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

orta sahayi gorunce gozlerim kanadi

ICK, Oguz, Kaan falan bunlarin ne isi var yahu? Hiddink gibi kadro yapmis hiyar

oğuz aydın kaan ayhan irfan can mert günok

saçmalık tufanı

Aklanmadi mi o olaydan? Ibiza'da bir genc kadin iftira atmis deniliyordu, sonra haberleri takip etmedim.
kefalet ile serbest kaldı. aklanmadı.
VfB Stuttgart futbolcusu Atakan Karazor, Haziran 2022'de İbiza'da 18 yaşındaki bir kadına cinsel saldırıda bulunduğu iddiasıyla tutuklandı. Suçlamaları reddeden Karazor, yaklaşık bir ay tutuklu kaldıktan sonra 50.000 € kefaletle serbest bırakıldı ve İspanya'dan ayrılmasına izin verildi. Olayla ilgili soruşturma süreci devam etmektedir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt