- 12 Haziran 2011
- 72.164
- 21.747
- 2.893
Önce futbol, şimdi de basketbol. Ayıptır..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bunun fatih terimle ne ilgisi var. futbolla bu 1 mi. fatih terim tüpçüye neler dedi.. sonra yaladi yuttu. fatih terimi masum göstermeye çalişmayin. bunda sadece turnuvalar var.
HAİN YEAUHHH sattı bizi yeauhhh kovsana büyük başkan yeauhhhhhhhhhhh yazıklar olsun yeauuhhhh
diyen 17 yaş altı tayfa gelmedi mi daha
bunun fatih terimle ne ilgisi var. futbolla bu 1 mi. fatih terim tüpçüye neler dedi.. sonra yaladi yuttu. fatih terimi masum göstermeye çalişmayin. bunda sadece turnuvalar var.
Çok iyi niyetlisin Barış.
abi burda futbol gibi olmaz. daha geri planda futbola göre. ve turnuvalar var sadece. ben terim tüpçüye bişey demeseydi onada bişey demezdim.
Barış haklısın bunun bende farkındayım. Ama FT'de 3 maçlık dedi adamı antrenmanda kovdular. Hatırlatırım.
Ünal Aysal demekki Ergin Ataman'dan memnun değilmiş seneye yabancı bir hoca gelir.
görüntüde öyle abi ama fatih terimde istedi bunu. baya mutluydu. 2 tarafinda hatalari vardir. terimin tüpçüye öyle laflar edip sonra gülüşmeleri zoruma gitti. neyse olan oldu.![]()
Madem eliniz değmişken Manciniyi de alın filenin sultanlarının başına falan geçirin.
ordada bizim barbolini var![]()
Nedenini konuşalım Barış.
FT buraya "ikna" edilerek getirildi. O günleri bir hatırla.
Sözler aldı. OK alındı ve göreve geldi. Az bir transfer ile şampiyonm oldu hemde 2 kez. Sonra adamı baydılar. X istiyorum gelmez, açıklama yaparlar çilek-eleman vs.. Yapma işte yapma. Eleman diyen adam Aysal, kendisininde eleman olduğunu unutmuş utanmadan bu camia'ya hizamet etmil adama eleman diyor. FT diyor ki zaten öyleyiz de sana ne oluyor ? Neden bunu kamera karşısında söylüyorsun.
Bu adamlar sen ben değil 50 küsür yaşında adamlar. FT'nin de cinsliği ortada. Yapma işte.
Olan oldu. Adam 3 maç için "ben anlaştım ama benden önce Aysal zaten anlaşmış" dedi. Siz bunu kaçırdınız sanırım.
bende elemaniyim dedi GSin. canli yayinda aysala gönderme yapti fatih terim. birileri istiyor diye ben hiç bişey imzalamam dedi. bence bu daha agir bir laf abi. adnan polat döneminde niye gelmedi GS İN başina fatih terim. ben hiç samimi bulmuyorum onu. bu benim fikrim tabi. ünal aysalinda ali dürüstü göndermesi özgüven sapitmasiydi mesela.