A Milli Takımın Başına Ergin Ataman Getirildi

Önce futbol, şimdi de basketbol. Ayıptır..

bunun fatih terimle ne ilgisi var. futbolla bu 1 mi. fatih terim tüpçüye neler dedi.. sonra yaladi yuttu. fatih terimi masum göstermeye çalişmayin. bunda sadece turnuvalar var.

Abi hazırlık kampı, turnuva vs. bunlar teknik detaylar. O konuda sana katılıyorum ama ben insanların bu olayda teknik detaylara göre yorum yaptığını sanmıyorum. Burada insanları Fatih Terim-Demirören mevzusundaki gibi düşünmeye sevk eden şey, aynı düsmanlığın Ergin Ataman-Demirel tarafında da olmasıdır. Neticede Ergin Ataman takımlarının kazandığı kupalarda seremoniye katılmayan, özel hayatıyla ilgili sacma sapan dedikodular cıkarıp calıstırdığı takımda onu işinden etmeye calısan bir federasyondan bahsediyoruz. Bu acıdan bakarsak FT-Demirören olayına benzemiyor değil(hatta daha da beteri). Bu düşmanlığa rağmen 2 teknik adamın da milli takım bahanesiyle bu görevleri kabul etmeleri haklı olarak taraftarın tepkisini çekebilir. Keske ikiside kabul etmeseydi.

Bu kadar kötü bir yönetim olamaz..Herkesi bir yerlere kaptırıyoruz..Bizde ki kariyeri sona erdi sanırım.

Simdi gozler italya futbol fedarasyonun da ayni zamanda romanya futbol federasyonu icin daum onerilmeli hem alman hem dsiplinli.

abi burda futbol gibi olmaz. daha geri planda futbola göre. ve turnuvalar var sadece. ben terim tüpçüye bişey demeseydi onada bişey demezdim.

Barış haklısın bunun bende farkındayım. Ama FT'de 3 maçlık dedi adamı antrenmanda kovdular. Hatırlatırım.

Barış haklısın bunun bende farkındayım. Ama FT'de 3 maçlık dedi adamı antrenmanda kovdular. Hatırlatırım.

görüntüde öyle abi ama fatih terimde istedi bunu. baya mutluydu. 2 tarafinda hatalari vardir. terimin tüpçüye öyle laflar edip sonra gülüşmeleri zoruma gitti. neyse olan oldu.:)

Madem eliniz değmişken Manciniyi de alın filenin sultanlarının başına falan geçirin.

Komik

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

görüntüde öyle abi ama fatih terimde istedi bunu. baya mutluydu. 2 tarafinda hatalari vardir. terimin tüpçüye öyle laflar edip sonra gülüşmeleri zoruma gitti. neyse olan oldu.:)

Nedenini konuşalım Barış.

FT buraya "ikna" edilerek getirildi. O günleri bir hatırla.

Sözler aldı. OK alındı ve göreve geldi. Az bir transfer ile şampiyonm oldu hemde 2 kez. Sonra adamı baydılar. X istiyorum gelmez, açıklama yaparlar çilek-eleman vs.. Yapma işte yapma. Eleman diyen adam Aysal, kendisininde eleman olduğunu unutmuş utanmadan bu camia'ya hizamet etmil adama eleman diyor. FT diyor ki zaten öyleyiz de sana ne oluyor ? Neden bunu kamera karşısında söylüyorsun.

Bu adamlar sen ben değil 50 küsür yaşında adamlar. FT'nin de cinsliği ortada. Yapma işte.

Olan oldu. Adam 3 maç için "ben anlaştım ama benden önce Aysal zaten anlaşmış" dedi. Siz bunu kaçırdınız sanırım.

Nedenini konuşalım Barış.

FT buraya "ikna" edilerek getirildi. O günleri bir hatırla.

Sözler aldı. OK alındı ve göreve geldi. Az bir transfer ile şampiyonm oldu hemde 2 kez. Sonra adamı baydılar. X istiyorum gelmez, açıklama yaparlar çilek-eleman vs.. Yapma işte yapma. Eleman diyen adam Aysal, kendisininde eleman olduğunu unutmuş utanmadan bu camia'ya hizamet etmil adama eleman diyor. FT diyor ki zaten öyleyiz de sana ne oluyor ? Neden bunu kamera karşısında söylüyorsun.

Bu adamlar sen ben değil 50 küsür yaşında adamlar. FT'nin de cinsliği ortada. Yapma işte.

Olan oldu. Adam 3 maç için "ben anlaştım ama benden önce Aysal zaten anlaşmış" dedi. Siz bunu kaçırdınız sanırım.

bende elemaniyim dedi GSin. canli yayinda aysala gönderme yapti fatih terim. birileri istiyor diye ben hiç bişey imzalamam dedi. bence bu daha agir bir laf abi. adnan polat döneminde niye gelmedi GS İN başina fatih terim. ben hiç samimi bulmuyorum onu. bu benim fikrim tabi. ünal aysalinda ali dürüstü göndermesi özgüven sapitmasiydi mesela.

"Türkiye Futbol Federasyonu "adı altında bir spor branşı açsak diyorum hani.. Yerler bunlar belki. :rolleyes:

bende elemaniyim dedi GSin. canli yayinda aysala gönderme yapti fatih terim. birileri istiyor diye ben hiç bişey imzalamam dedi. bence bu daha agir bir laf abi. adnan polat döneminde niye gelmedi GS İN başina fatih terim. ben hiç samimi bulmuyorum onu. bu benim fikrim tabi. ünal aysalinda ali dürüstü göndermesi özgüven sapitmasiydi mesela.

Öncesinde demeliydi. Sonra demenin hatayı düzeltmekten ortaya çıkan kaytarmadır. Ve ne dedim ? Aysal, Terim'e eleman diyemez. Ne Aysal Terim'e ne de Terim x futbolcuya elemanım diyemez.

İmza olayını kaçırmışsın. Adama her sene 1 yıllık öneriyorlar. Şaka gibi. Sonra yönetimden bir-iki kişi Aysal'a tepki gösteriyor. FT'de buna kızıyor.

Geri
Üst Alt