A Milli Takımın Başına Ergin Ataman Getirildi

Paracı tarator dürümcü Ergin Ataman diye ergenuslar damlar birazdan. Kurumsalaysal

Lütfen basketbolu biliyorsanız yorum yapın futboldaki gibi sezon içinde gitme yok sadece turnuvalarda 2 aylık bir kamp ve turnuva var.Bize pek zararı olmaz.Basketbol sezonu ekimde başlıyor turnuvalar ağustos ve eyllülde yni sezon başlamadan 1 ay önce bizde zaten ayrıca bazı gençleri sürekli fenere vermeye çalışan hocada yok.Bizim için zarardan çok yararı var hatta

Fatih hocada 3maç dedi teneke ile gönderdiniz bay basketbol uzmanı.

Fatih hocada 3maç dedi teneke ile gönderdiniz bay basketbol uzmanı.

Ben ne diyorum sen ne diyorsun Fatih Hoca ile bu birmi? Basketbolda bunlar çok oluyor.Örneğin Tanjevic 4-5 yıl evvel hem Fener hemde milli takımı aynı anda götürdü hatta feneri şampiyon bile yaptı.

Ergin Ataman'da yolcu yani desenize... GS'ı bitirmek için adamlar herşeyi yaptılar ve bizim yönetim de anca izlesin öyle...

başkan saçma sapan kararlar almadığı sürece gsyi kimse bitiremez, ergin atamanı göndermek euroligden ve ligde şampiyonluğa oynamaktan vazgeçmektir bir saçmalık yapmıştı futbolda, umarım tekrarlamaz

Deneyimli antrenör, yaptığı açıklamada, "Spor severlerin kafasında soru işaretleri olabilir. 'Futbolda olmadı, basketbolda nasıl olacak?' diye. Basketbol turnuvalar yaz döneminde oluyor. Türkiye ligi ve Avrupa kupaları bittikten sonra. Milli Takım'dan herkesin büyük beklentileri var. Şimdi Milli Takım hakkında program yapacağız. Haziran 15'te Türkiye Ligi ve Euroleague maçları bittikten sonra tamamen Milli Takım için çalışacağız. Galatasaray için en iyisini yapmaya çalışacağız" dedi.

Ergin Ataman'a Büyük Onur

Galatasaray Liv Hospital Erkek Basketbol takımının başarılı koçu Ergin Ataman, önümüzdeki üç yıl boyunca, sezonun bitimindeki tatil sürelerinde Milli Takım’ın hocalığını da yürütecek.

Basketbol Federasyonu’ndan gelen istek üzerine, Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Ünal Aysal, sezon sonundaki izin süresince, Ataman’ın, milli takımın başına geçmesinde hiçbir sorun olmadığını ve Galatasaray olarak bundan onur duyacaklarını belirtti.

Galatasaray yönetimi, Bayan Voleybol takımının koçuna da, aynı şekilde milli takımı çalıştırma iznini vermişti.

Ergin Ataman, sezon aralarındaki yaz tatilinde, milli takımı çalıştırdıktan sonra, yeni başarılara imza atmak için Galatasaray’daki görevine devam edecek.

Uzun yıllar sonra takımımıza şampiyonluk sevinci yaşatan; bu sezon da hem üst üste ikinci şampiyonluğa, hem de Avrupa’da tarihi bir zafere koşan hocamıza, yeni görevinde de şimdiden başarılar diliyoruz.

Galatasaray Spor Kulübü

Benim korkum doğrudan milli takıma gider diyeydi. Bu güzel oldu.. Hatta işimize yarar :)

Terim'e gider yapmışlar yine.

Fatih Terim V.2

HAİN YEAUHHH sattı bizi yeauhhh kovsana büyük başkan yeauhhhhhhhhhhh yazıklar olsun yeauuhhhh

diyen 17 yaş altı tayfa gelmedi mi daha

Bu konunun FT ile alakasi yok. Ergin Ataman sadece sezon sonlarinda MT'i calistiracakmis. Ayrica Demiroren'in yaptigi rezilliklerin 5%'ini yapmadi T.Demirel.

Basarilar Hocam.

Federasyonun baş düşmanı olması itibariyle Ergin hocaya milli takımın verilmeyeceğini düşünüyordum. Çok şaşırdığım bir birliktelik oldu. İşin teknik kısmında Tanjevic'ten daha basarılı olacağına inancım sağlam fakat saha dısında calısma ortamı, ilişkiler vs. hala tam anlamıyla güven vermiyor bu Federasyon görünümlü fenerasyon. Hem hocaya hayırlı olmasını, hemde bu meselenin ileride kendisini Galatasaray'dan koparmamasını diliyorum.

bunun fatih terimle ne ilgisi var. futbolla bu 1 mi. fatih terim tüpçüye neler dedi.. sonra yaladi yuttu. fatih terimi masum göstermeye çalişmayin. bunda sadece turnuvalar var.

bunun fatih terimle ne ilgisi var. futbolla bu 1 mi. fatih terim tüpçüye neler dedi.. sonra yaladi yuttu. fatih terimi masum göstermeye çalişmayin. bunda sadece turnuvalar var. hayirli olsun.

Geri
Üst Alt