A Milli Takım'ın Ukrayna ve İzlanda Maçları Aday Kadrosu Açıklandı!

Hakan Balta'yı geri çağırmış. Çete ile ilişkisi olmadığı aşikardı.

ft sasirmis
ama en azindan tore-toprak-calhanoglu ekseninde sonunda dogruyu buldu

Bence böyle bir tabloda kaybeden Terim olur. RTE ve eşrafının Terim'den çok da hazzettiğini sanmıyorum. Terim onların cenahından değil sonuçta. Arda ise hep o kanada oynuyor.

banada öyle geliyor terimi antipatik buluyorlar sanki ki bence terimde çakal bunu hissetti hemen galatasaraya yol yapmaya calıstı,durduk yere degil yani

arda cok seviliyor tayyipte seviyor ülkenin genelide ,koca kafa paracı filan ama politik konusmayı iyi biliyor

fakat terimin bu ısrarı yararımızada olabilir geneli yeni yetme bebelerle güzel şeylerde olabilir ama hala da cöpler var kadroda

Hakan Balta'yı geri çağırmış. Çete ile ilişkisi olmadığı aşikardı.

Kurunun yaninda yas da yanar misali oldu bence Balta. Onun böyle islerle ugrastigini hic düsünmemistim zaten, sessiz sedasiz adam her zaman isine odakli bize geldiginden beri hic yamugunu görmedik gercekten. Futbolcu olarak elestir begenme falan da ama 10 numara adam bence.

misss cb kovsunda gelsin yuvasına imparatorumuz selçuk leşini kesip doğrasın göndersin oyuncu değişikliği için 50 tane gol yemeyi beklemesin <3

beklerimiz rezil ama daha iyi oyuncularimiz da yok

Ft imkanı yok dönmez kararından bunu bahane edip istifada edecektir başarısızlıkta.
O zaman korkmaya başlayalım işte

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ft şaşırttı.ömeri alması doğru karar sevindim

SM-N9000Q cihazımdan gönderildi

Arda Turan'ı, Selçuk İnan'ı kadroya almaması ve Fenerbahçe'den 6 kişi alması bana artık bir kuş olduğunu düşündürüyor.

RTE görüstü ve ardanin alinmasini istedigini duymustum ? Ne oldu aceba ?

Oh be Arda yok.

Helal olsun Terim, bu konuda sonuna kadar arkandayim. Dik dur!

Geri
Üst Alt