A Milli Takım'ın Ukrayna ve İzlanda Maçları Aday Kadrosu Açıklandı!

Milli takimi sabote edenler disarda kalmaya devam ediyor

Cete'yi bitirdi Terim,Riekerink'ten Ders aldigini düsünüyorum cete bitirme konusunda

Terime sempati duymaya başladım,bu kararının arkasında durur umarım

SM-N9000Q cihazımdan gönderildi

löw'e almanlar laf ediyorlarmıs götze schurle gibi takıntıları var diye torpilli adamlar diyorlar

löw'e laf ettikleri adamlara bak hepsi world class ama bizde olcay hasan ali gibi kazmaları nasıl acıklayacaklar

Schürrle dortmundda gayet iyi. Rudy icin baya küfürler salliyorlar. Arti Schmelzer, ve Castroyu neden almadigindan dolayi

ooo beyler hocam size eleştiricek hiçbir şey bırakmamış şu açıklanan kadroyla ne diyorsunuz?

Vay be yine almadı Arda'yı. CB araya girdi diyorlardı ama şu vaziyete göre doğru değildir herhalde.

CB'ye rağmen çağırmadıysa yakında yolcu ederler Fatih hocayı :)

Terim eğer RTE devreye girmesine rağmen Arda'yı almadıysa kadroya(pek ihtimal vermiyorum) Hakan Şükür gibi paralelci olmakla yargılanırsa kimse şaşırmasın.

arda selçuk burak caner gibi primcileri kimileri kadrodışı bırakmayı hayal bile edemezken hocam gerçekleştirdi herşey yolunda yeni milli takımımızla yolumuza devam edeceğiz herifin biri barçada oynuyor diye milli formanın ağırlığından taviz veremeyiz...

Ve sunu da yazayim. Arda´nin performansi ve sahada agir olmasi gecen sezon, o 6 ay futbol oynamadigi sürecden kaynaklaniyor. Bu sezon barcelona´da cok daha dinamik bir görüntü veriyor yine. Yani her türlü takimin en iyi oyuncusu, normal sartlar altinda cagrilmasi gereken ilk oyuncu.

Ancak Fatih Terim´in Arda Turan ile yasadigi polemigin kökleri Galatasaray´da 3. dönemine tekabül ediyor. Arda Turan Galatasaray´da bir sene daha kalmaya ikna olmusken, Fatih Terim´in arkasindan is cevirilerek, habersiz bir sekilde satilmisdi. Terim haftalarca görüsmedi Arda ile. Ta ki Arda Galatasaray kampini ziyaret edip, Terim´in gönlünü alana kadar. Buna ragmen hala biraz sogukdu Terim, ama zaman ile yumusamisdi, ve halleri normale döndü... Ama oradan kalma, terimin unuttugunu düsünmedigim bir konu daha vardi hep. O yüzden ardaya cokda güvendigini düsünmüyorum.

Arda Emre´nin kadroya cagrilmasindan memnun degildi. kamuoyu baskisindan dolayi alinmadigini düsünüyor. Bunun ile birlikde türk oyuncularin belirtmedigi ama rahatsiz ettigi yabanci siniri olayi da var. Cebine dokundu topcularin bu durum. Burak gönderilmesini, gökhan ve Caner fenerde yasadiklari polemikler, ve istedikleri maasi alamamalarini, yine buna bagliyorlar. Diger oyuncularda tedirgin, cünkü ceplerine dokunuyor bu olay. Yurt ici menejerleri de zararli cikdi. Bu olaylarin önünü acan da Fatih Terim. Fatih Terim´in oyunculari ile arka planda yasadigi bu elektriklenme var.
Bunun ile birlikde euro 2008´e özel programlar ile hazirlanmalari istendi oyuncularin, bunu cogu oyuncu yapmadi.

Oyuncular sikintilarini Arda ile tartisiyorlar, oda Terim´e tasiyor. Kaptan olarak prim dahil, bazi konularin düzeltilmesini istedi, ve orada muhtemelen tartismalar cikdi. Sonuc olarak cagrilmayanlar cogunluk olarak ardanin 10 yillardir tanidigi arkadaslari. Birde kampda gerceklesen transfer görüsmeleri felanda olmus. Terim´de futbolcularin bu tavrini sorumlu tutarak, irtibati kesti ve sorumlu tuttu.

Fatih Terim´de otoritesini takim icinde korumak adina bunlara agir bir ceza kesti. Hemde Ülke´nin en gözde ve gelmis gecmis en popüler futbolcusuna dahil. Ayni Ömer Toprak gibi, hic bir daha cagirmayacagini düsünmüyorum. Arda ile arasi da bir daha eskisi gibi olamaz, cünkü kendi adina yasadigi ikinci hayal kirikligi. Arda´da kendini halkin önüne atmis hissediyor. 3 ay sonra, 6 ay sonra, 1 sene sonra cagrir, yedeklerden itibaren oynatmaya baslayabilir ancak.

Bu sürec icerisinde basarisizliklar gelirse de, Fatih Terim bu kararlara ragmen takimin basinda kalamaz.

Son düzenleme:
inşallah tolga oynamaz.

1 maç oynasa yeter dinlensin reiz

bu arada fifa sıralamasında ilk 50 takım içinde en genç takımız gana ile birlikte

ukraynayı geçeriz izlanda da çok formunda sayılmaz nasip kısmet.

Kimin hakli oldugu kimin magdur kimin paraci otekinin simarik berikinin megaloman oldugu zerre umrumda degil

kimle cikilirsa cikilsin iki mactan 6 , bilemedin en kotu 4 puan alinsin yeterli

Kimin hakli oldugu kimin magdur kimin paraci otekinin simarik berikinin megaloman oldugu zerre umrumda degil

kimle cikilirsa cikilsin iki mactan 6 , bilemedin en kotu 4 puan alinsin yeterli

antalya maçını kimin locasından izliyeceksiniz?

Tv'yi bir actin FT hocamiz linc ediliyor. Dedim noluyor arkadas?

Sonra arda ve cetesinin kellelerinin alindigini okuyunca anladim. FT yumrugu masaya vurmus...

Bu is FT'nin istifasina gider. Ayrica medyada Arda >FT

Fenerlilerle takila takila Arda fb medyasini yanina almis. 3-4 sene sonra fb'de kostururken goruruz

Sent from my iPhone using Tapatalk

Guzel.. ft-arda savaşı iyice kızışacaktır. FETÖ'den dolayı RTE'de ft'nin fişini çekmek için hazır bekliyor zaten. Yani ftcim yolun sonuna geldik, futbolumuzda kurduğun o barbar imparatorluk çökmüş durumda.

terim bence artık milli takımdan ayrılmaya yer arıyor kamuoyu baskısını da üzerine çekmekten korkmadı işler iyi gitmezse tff den de çatlak sesler çıkar ve yollar ayrılır.

Geri
Üst Alt