A.Polat son kararını verdi!

Cevap: A.Polat son kararını verdi!

Abiler, arkadaşlar şunu belirtmek isterim adamın adı Hayri Kozak değil Hayrettin Kozak... :asd: Birileri yanlış söylüyor ama çözemedim googleda bile 2 türlü çıkıyor adam... :D

asıl adı hayrettin kozak ama her yerde hayri'yi kullanıyor.. cevresindeki insanlar da onu kullanıyor.. sebep bu diye biliyorum ;)

Cevap: Son Dakika | Polat son kararını verdi!

Heh şöyle pes et artık yeter zarar verdiğin.

Terbiyesizlik etmeye gerek yok.

En zor zamanda çok önemli işler yaptı Adnan Polat bu klüp için.

Klübü 20 milyon dolara AİG'e satıp bu camianın yıllarca sürünmesine neden olanlar şimdi kral muamelesi görüyor. Onun pisliklerini temizleyenler horlanılıyor.

Sportif başarıyı getiremedi Adnan Polat. Hatalı kararlar da verdi. Ama çok önemli işler de yaptı.

Hakettiği saygıyı göstermek lazım.

Hakettiği saygıyı göstermek lazım ki yarın öbür gün klüp zor günler geçirdiğinde yine defakarlık yapıp elini taşın altına sokanlar çıksın.

Vefasızlık yapmayalım.

Sadece futbolda kötü sonuçlar aldı diye çabasını, uğraşını görmezden gelmeyelim.

Bu gün herkes yönetime talipse Adnan Polat'ın başarıları sayesindedir. Bundan sorna geçecek her sezon Galatasaray'ın gelirleri ciddi anlamda artış yaşıyacaktır bu dönemde yapılanlar sayesinde. 6-7 sene sonra Avrupa'nın en yüksek bütçeli klüplerinden bir haline gelicez. Bu başarı takdir edilmeli. Ve bahsettiğiniz insanın Galatasaray başkanı, hakkında konuştuğunuz makamın da Galatasaray başkanlık makamı olduğunu unutmayın.

Klübü 20 milyon dolara AİG'e satıp bu camianın yıllarca sürünmesine neden olanlar şimdi kral muamelesi görüyor. Onun pisliklerini temizleyenler horlanılıyor.

Sportif başarıyı getiremedi Adnan Polat. Hatalı kararlar da verdi. Ama çok önemli işler de yaptı.

Hakettiği saygıyı göstermek lazım ki yarın öbür gün klüp zor günler geçirdiğinde yine defakarlık yapıp elini taşın altına sokanlar çıksın.

Vefasızlık yapmayalım.

Sadece futbolda kötü sonuçlar aldı diye çabasını, uğraşını görmezden gelmeyelim.

Bu gün herkes yönetime talipse Adnan Polat'ın başarıları sayesindedir. Bundan sorna geçecek her sezon Galatasaray'ın gelirleri ciddi anlamda artış yaşıyacaktır bu dönemde yapılanlar sayesinde. 6-7 sene sonra Avrupa'nın en yüksek bütçeli klüplerinden bir haline gelicez. Bu başarı takdir edilmeli. Ve bahsettiğiniz insanın Galatasaray başkanı, hakkında konuştuğunuz makamın da Galatasaray başkanlık makamı olduğunu unutmayın.

saygi alinir verilmez demis atalarimiz

GSi dava etsemmi etmesemmi ikileminde olan bir arkadastan bahsediyorsun

fedakarligi kendine kalsin

Yalan söylüyordur

Şunu merak ediyorum. Adnan Polat yarın saat 11:00 kritik açıklamayı yapacaksa kulüp resmi internet sitesinden bu bilgi paylaşılmazmıydı?

Umarim bu sefer Galatasaray büyüklügüne yakisan büyüklükte bir yönetim kurulu secilir. Öyle Özgörkey´lerle, Helvaci´larla, sevdigim halde kusura bakmasin ama Kozak´larla olacak is degil bu. Ünal Aysal disinda Adnan Öztürk tek basina bile aday olursa benim gönlüm Öztürk´ten yana olur. Artik dogru kisiyi secme zamani

Vefasızlık yapmayalım.

Borcu ne kadar şu an Galatasaray,ın?

Yarın açıklama yaapcağı kesin değil..Ntvspor ve Dha polat'ın divandan evrakları beklediğini söylüyor..Antalya maçından sonra açıklayacakmış..

Yarın açıklama yaapcağı kesin değil..Ntvspor ve Dha polat'ın divandan evrakları beklediğini söylüyor..Antalya maçından sonra açıklayacakmış..

LigTV saat bile verdigine göre kesindir. LigTV yanilmaz o konularda. Hagi konusunda da dogruyu söylediler mesela. Ama Polat yine bilmedigimiz bir nedenden dolayi bekletti insanlari. Yarin aciklama yapilir.

LigTV saat bile verdigine göre kesindir. LigTV yanilmaz o konularda. Hagi konusunda da dogruyu söylediler mesela. Ama Polat yine bilmedigimiz bir nedenden dolayi bekletti insanlari. Yarin aciklama yapilir.

Bende öyle düşünüyorum Onur, bilassa saat vermek işin biraz daha kesin olduğunu işaret ediyor. Melih Şendil üstüne basa basa söyledi, kesin teğit etmedikleri bir bilgiyi "saat vererek" açıklamaları yayıncı açısından büyük risk..Ben sadece resmi siteden açıklama gelirmi diye bekliyorum? Ne dersin? NTVSPOR' dan Özgür Buzbaş veya Irmak Kazuk bu bilgiyi kesin teğit edeceklerdir!

NTVSPOR 17:00 saat başı haberlerinde tekrar Antalyaspor maçı sonrası dedi...

Galatasaray Başkanlığını Helvacı, Sezgin gibilerine güvenerek çok kötü yaptı... Birçoğunuz adama Fenerli bile dediniz... Birçoğunuz bir Reyting dingili Ahmet Çakar'a güvenip Mahkeme ye gideceğine bile inandınız...

Birçoğinuz " umarım bu karar ilerde Galatasaray'a sorun yaşatmaz " sözünü mahkeme ye gidecek olarak algıladınız...

Adam öyle bir Galatasaray'lıki ibra edilmediğinde nasıl sakin duruyordu helal olsun dedim. Nezaketinden ufacık taviz vermedi... Herkes ona vurdu Medya, Muhalefet, eski futbolcular o yimede sert tepki vermedi. Ben hayatımda bukadar istenilmeyen bir Galatasaray başkanı Medya, camia tarafından görmedim..

" umarım bu karar Galatasaray'a ilerde sorun yaşatmaz" sözüde, gelecekteki Başkanlar her başarısızlıkta ibra edilmeme korkusu içinde olacağı ve muhalefetin herzaman bu yönde baskısı olacağı... Mahkemeye gitmeceğinden ćok emindim ben...

Bence Adnan Polat Liseli olsaydı ibra edilirdi... Buna cani gönülden inanıyorum ve bu ayrımcılıkta beni kahrediyor...

Geri
Üst Alt