A. Potuk: "Galatasaray'ı yenersek..."

sahaya fenere ptt liginde başarılar dileriz pankartı çıkalım

Böyle birşeyi bırakın, kazanırlarsa maçtan sonra yapacakları en küçük bir terbiyesizliğe dahi izin vermemek lazım. Direk sahaya atlayıp ağızlarını yüzlerini dağıtmak lazım. Bunlara az bile.

Buna milyon dolar olan futbolcularımız mani olcak. kendi sahamızda bu rezillere yenilirsek fenerli değil kendi oyuncularımızın ağzını yüzünü dağıtmak gerek. ligde puan farkı yiyip içerde dışarda yenilirsen adamlar herşeyi yapar.

suç konuşan da değil konuşturan da. at şunlara 3-4 tane yen yolla sen dalganı geç

Fenerbahçeli Alper Potuk’un “Derbiye kazanalım saha ortasında saçımı sakalımı kestireceğim” sözü için ise Ergün, “Saçını kestirecekse evinde kestirsin gelsin” diye konuştu.

Galatasaray’ın her maçta favori olduğunu düşündüğünü belirten Şükrü Ergün, “Derbilerin apayrı bir motivasyonu var. Derbilerin kendisi bizahiti bir motivasyon unsurudur. Taraftarımız Galatasaraylılığa yakışır bir tavır ortaya koyacaklardır. Olası bir provokasyona prim vermemek çok önemli! Sahamızın kapanması ve ceza almamıza neden olacak olaylara izin vermeyeceklerdir. Benim her zaman ve her maçta favorim Galatasaray" dedi.

:DD

Eger yenerlerse sac degil etek trası olsa sahanın ortasında umrumda olmaz. Kızacagım taraf kendi takımım olur

askere gidenlere

''ananı bacını vs nizamiye bırakacaksın'' diye akıl verilirdi

fenere gidenlerde

''beynini kapıda bırak'' diyorlar herhalde

BkkQUdpIIAAQv37.jpg

alpercim şimdi takım arkadaşların g.tünü tıraşlayabilirler.

Bu işten en kârlı Alper oldu yine. Eskaza yenseler kertenkeleye benzeyecekti.

GT-I9500 cihazımdan gönderildi

[attachment=9369:upload_2014-4-7_1-57-52.png]

Sahada da verdik cevabımızı.Konu kapanmıştır.

Ekli dosyalar

• upload_2014-4-7_1-57-52.webp
    upload_2014-4-7_1-57-52.webp
    62 KB · Görüntüleme: 143
noldu lan ibişşşş traş yapacakmış anca meireless caner gibi traş yaparsın acaba caner berberine ne diyo berber:abi napalım bugün caner şaşırt beni :D

Maymuna değil de kertenkeleye benzeyecekti fotosopta bir kac deneme yaptım da o gün bugün bidaha acmadim programı

GT-I9500 cihazımdan gönderildi

Geri
Üst Alt