A Spor: "Turgut Doman bir daha hakemlik yapamayacak"

aşağılık herif az önce yazdığım gibi bu adam böyle ailesini coluğunu cocugunu alıp dışarıda bir çay bile içememeli bir cafede oturmak buna lüks olmalı

Bunları gördüğü yerde dövmeli Galatasaray taraftarı. Ali koç geçen sene diyordu ya aynısını biz yapmalıyız.

Şimdi lafı yapı olmadığını kanıtlamak için böyle yapıyorlara getiriyorlar. Allah'ım nasıl bir zihniyete karşı mücadele ediyoruz

su harekete devam demesi ve nerdeyse devaminda gol yiyorduk.

adam cift dalmis hakemin tam onunde.

hakem konusu disinda ,

bein kanalini da -kulup olarak- protesto etmeli yonetim .

adamın topla alakası yok mertens son anda dürtüyor topu ayakları biçiliyor hakem iti gözünün önünde topa müdahale diyerek topu gösteriyor.

Bizim işimiz bununla değil bunun ve bunun gibilerin sahibiyledir. Ona da sıra gelir bir gün.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yapmasına gerek kalmadı yedi sülalesine yetecek kadar para kazanmıştır bu gece

Bu arada kimse aptal değil..Bjk fener maçındaki çikunun hareketleri verilmeyen kartlar çokmu normaldi.Bundan önceki haftalar.yabancı var ve hakem tek çözüm başka türlü bunlardan kurtulamayız.

su harekete devam demesi ve nerdeyse devaminda gol yiyorduk.

adam cift dalmis hakemin tam onunde.

hakem konusu disinda ,

bein kanalini da -kulup olarak- protesto etmeli yonetim .

Bunu maç esnasında yazdım mertense çifte dalıyor burada ayağını kırabilirdi gerçekten bazen kendi kendime diyorum şu anasını sattığımın çocukları şampiyon olsa bu lanet şerefsiz ortam biter mi diye etimle kemiğimle nefret ettim insan canınından önemlimidir bu ya

Amatör küme hakemini getirip bizim maça veriyor yapı çocukları

Geri
Üst Alt