A Spor: "Turgut Doman bir daha hakemlik yapamayacak"

Kimse ekmeğinden olmasın ama o pozisyona kırmızı verse bu kadar üstüne gidilmeyecekti

Haketti sonuçlarına katlanacak

su harekete devam demesi ve nerdeyse devaminda gol yiyorduk.

adam cift dalmis hakemin tam onunde.

hakem konusu disinda ,

bein kanalini da -kulup olarak- protesto etmeli yonetim .

Bizim pasif yönetim daha nekadar susacak bu beitsports şerefsizine. Bu kaçıncı, 50 oldu 100 oldu. Yeter artık

Febe kapatılmadan bu birilerine domalan gider öbür birilerine domalacak gelir. Hepsinin köküne kibrit suyu.

Bir gün bir taşşaklı adam kardeş kim istedi böyle olmasını demedikçe hep olacak şeyler
Çözümü yok

Bence VAR hakemi arada kaynamamalı. Manaj'ın elle düzelttiği poziyon, Sallai'ye atılan tokat, Mertens'e çift dalınan pozisyonlarda Turgut Domal gibi izledi.

Arkadas bu adam masa aparat emri kimden almis ona bakin ustune gidin savci ifadeye cagirsin mali sube uzerine coksun arkasindan acun cikmazsa birsey bilmiyorum

Senin vicdanına edeim, Barış bugün sakatlandıysa yatacak yerin yok

koç holding otoparkında değnekçilik yapsın

Yaw bu ülkede taraftar döven kafasına tekme atan futbolcular ceza almadı. Hangi adaletten bahs ediyo insanlar. Bi hakemin düdüğünü astığında ne değişecek. Temel sorunun kimler olduğunu herkes biliyo. Bu insanların ellerini devlet futboldan çektirecek yoksa bu iş düzelmez. Ve iş saha dışına çıkmak üzere. Artık bu iş federasyon filan değil daha ötesi. Düzgün bir temiz eller operasyonu tüm ispatları ile fetö bilmem ne işin içine karıştırmadan düzgün şekilde yapılmalı yoksa sokağa yansıyacak çok daha başka yerlere gidecek bu olaylar. Cidden bu ülkede futbolun tetiklediği bir iç karışıklık çıkarsa şaşırmam.

O şerefsiz hakemin bugün en iyi yaptığı şey o kartı göstermemek oldu. Yoksa herşey yanına kalacaktı. Allah ın sopası yok milyonlarca insanın önünde beynin kilitlenir böyle çünkü en salak insan bile son saniyede ihaleyi üzerine almamak için o kartı verirdi.

hem tetikçi hem salak. ulan zaten maçın sonu. kırmızıyı verse bir şekilde yırtacaktı ama isabet oldu kırmızıyı vermemesi.

Geri
Üst Alt